Per vacances torna l'Escola de Nadal, diversió per als xiquets i remei per a pares i iaios

Per vacances torna l'Escola de Nadal, diversió per als xiquets i remei per a pares i iaios

Amb les vacacions de Nadal molt properes, els monitors de l'Escola de Nadal preparen ja les activitats amb què segur divertiran els escolars de Puçol mentre els seus pares treballen i els iaios gaudixen d'un merescut descans. El període d'inscripció serà els dies 12 i 13 de desembre per als interessats.

Amb l'objectiu de conciliar la vida familiar i laboral, a més de dotar d'una oferta lúdica per als més xicotets durant les vacances de Nadal, la tradicional Escola de Nadal de Puçol es prepara ja per a rebre els xiquets que vullguen apuntar-se enguany. La diversió està assegurada amb tallers, contes, manualitats i jocs adaptats a cada edat.

El termini d'inscripcions està obert els dies 12 i 13 de desembre en l'Espai Social Martínez Coll, situat en el carrer La Costera núm. 9, en horari de vesprada, de 16 a 20 hores. Una vegada omplits tots els fulls i liquidats les taxes en el banc ―22,50 euros en total―, poden presentar la documentació fins al dijous 15, data límit per als més ressagats.

Els impresos també es poden arreplegar en l'Ajuntament de Puçol, en els Serveis Socials (antiga estació de Renfe), a més dels diferents centres escolars, que ja han rebut tota la informació per a distribuir als pares.

L'Escola de Nadal s'inaugura el dia 26 de desembre en el col·legi públic Jaume I, on estaran enguany les instal·lacions, preparades per a les 80 places que s'oferixen enguany, i estarà oberta durant nou dies lectius, període que duren les vacacions escolars, alumnes des de segon curs d'Infantil fins a sext de Primària estaran a càrrec de 6 monitors i una coordinadora.

Segons explica la tècnic de servicis socials de l'ajuntament, Laura Romeu, “els xiquets es dividixen per grups d'edat, perquè l'oferta va des dels nascuts l'any 2000 fins al 2007. D'esta forma els monitors poden adaptar les activitats”. Per a poder participar en l'Escola de Nadal, segons indica Laura, “és imprescindible que el xiquet o xiqueta estiga empadronat a Puçol”. D'esta forma, aquells empadronats que estudien fora de la localitat també poden beneficiar-se d'esta escola de vacances.

I mentre ells gaudixen jugant i deprenent coses noves, els seus pares també es beneficien d'esta Escola de Nadal, perquè, com afirma la tècnic de serveis socials “es tracta de conciliar la vida familiar i laboral, que els pares que treballen eixos dies tinguen la seguretat que els seus fills estan ben atesos”.

També els iaios podran tindre les seues merescudes vacances nadalenques, perquè moltes vegades, gràcies a la seua tasca en el dia a dia, són ells els que fan realment efectiva esta conciliació.

Informa: Susana Fernández Piqueras

824-escola_nadal-2

07 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres