Del 6 a l'11 de desembre, 5t mercadet solidari de la Fundació Phi per ajudar els més necessitats

Del 6 a l'11 de desembre, 5t mercadet solidari de la Fundació Phi per ajudar els més necessitats

Un grup de col·laboradors de la Fundació Phi organitza, per quint any consecutiu, el Mercadet Benèfic en ajuda a la cooperació i desenrotllament de països amb extremes necessitats. Este projecte compta des de fa diverses edicions amb nombrosos suports tant de l'Ajuntament de Puçol com d'empreses privades locals, provincials i nacionals.

Es tracta d'un mercadet en el que es pot adquirir tot tipus d'articles de primera i segona mà, en un ambient únic ple d'activitats, actuacions musicals, exhibicions, bingo solidari, entreteniments infantils (tómbola, castells unflables, tallers, karaoke, animacions, concurs de dibuixos...).

Per a la venda dels productes, el mercadet compta amb 22 carpes, entre les que destaquen: el bar i zona de menjars (que a més oferix menú diari, esmorzars i barbacoa), la llibreria, la jogueteria, la botiga de roba i calçat, la botiga de bijuteria, la botiga de productes ecològics, la botiga de mobles i decoració, o el basar on es venen articles de parament i cosmètica.

El Mercadet Solidari s'obrirà al públic el dimarts 6 de desembre en la plaça del País Valencià, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Puço.

Romandrà obert al públic tots els dies de 10 a 22 hores i l'últim dia, diumenge 11, fins a les 14 hores

La recaptació íntegra serà a benefici de la Fundació Phi, completament compromesa amb els més necessitats.

Actualment, la Fundació Phi, en cooperació amb l'IEME (Institut Espanyol de Missions Estrangeres), gràcies als fons recaptats en edicions anteriors del Mercadet Solidari, ha pogut recolzar la construcció d'una escola-menjador, atendre ancians i òrfens i ajudar famílies afectades pel sida a Zimbabwe; així com consolidar econòmicament famílies desfavorides, ajudant a evitar que menors caiguen en xarxes de prostitució a Tailàndia.

D'altra banda, a Bangladesh, junt amb el Centre d'Estudis Per a Dones i Xiquets (CWCS) s'ha aconseguit rescatar a supervivents del tràfic humà i explotació sexual. I a l'Índia, col·labora en el manteniment d'un col·legi benèfic i un centre mèdic gratuït.

La Fundació Phi està constituïda per personal voluntari pel que els recursos obtinguts es destinen íntegrament a la consecució dels seus fins fundacionals. Per a més informació es pot consultar la seua web:

http://fundacionphi.org/activitats/activitat/entorno_social

La Fundació Phi té, entre altres fins, promoure la solidaritat i cooperació entre cultures i societats, amb l'objectiu de construir una realitat més justa, equitativa i humana. Este és l'esperit que ha portat a un grup de col·laboradors de la fundació a organitzar esta actuació solidària.

El Mercadet Solidari s'obrirà al públic el dimarts 6 de desembre en la plaça del País Valencià, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, que dóna suport a la iniciativa amb la infraestructura necessària perquè tot funcione correctament. Romandrà obert al públic tots els dies de 10 a 22 hores i l'últim dia, diumenge 11, romandrà obert fins a les 14 hores.

Informa: Marcos Sòria

822-mercadillo_phi-3

02 Desembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres