Dóna-li un mos a l'estiu i apunta els teus fills a l'Escola d'Estiu

Dóna-li un mos a l'estiu i apunta els teus fills a l'Escola d'Estiu

Amb l'arribada de l'estiu molts pares no sabeu que fer perquè els vostres fills aprofiten les vacacions, o simplement per motius de treball no els podeu donar l'atenció que es mereixen. Per això, l'Ajuntament de Puçol posa en marxa una nova edició de l'Escola d'Estiu. Pega-li un mos a l'estiu i apunta els teus fills!

Després de l'Escola de Nadal i la de Pasqua, regressa la pionera Escola d'Estiu, una iniciativa que des de finals del segle passat li soluciona la papereta a molts pares que treballen o necessiten descansar durant les vacacions d'estiu dels seus fills. Si et trobes en esta situació i vols que els teus fills es divertisquen, deprenguen i facen nous amics, no ho dubtes: apunta'ls a l'Escola d'Estiu.

Per a inscriure'ls només hi ha dos requisits: que els teus fills hagen nascut entre 1999 i 2007 i que estiguen empadronats a Puçol. Si els teus nanos complixen amb estes dues premisses, des del dilluns 6 al dimecres 8 de juny podràs arreplegar l'autoliquidació i entregar la preinscripció de l'Escola d'Estiu 2011 en l'Espai Social Martínez Coll. L'horari d'atenció serà de 15:00 a 20:00 hores i com a màxim es podran arreplegar tres exemplars per persona.

Una vegada feta la preinscripció i tingues en el teu poder l'autoliquidació, el següent pas consistirà a abonar en el banc els 40 euros de la matrícula. Realitzat el pagament, és imprescindible entregar en l'Espai Social Martínez Coll la fulla d'inscripció i el justificant del pagament de la matrícula, amb el segell de l'entitat bancària corresponent. La data límit és el divendres 10 de juny i l'horari de 15:00 a 20:00 hores.

Esta edició l'Escola d'Estiu obrirà les seues portes el dilluns 4 de juliol i mantindrà la seua activitat fins al divendres 29 de juliol. El seu horari serà de 9:00 a 13:30 hores i celebrarà els seus tallers i dinàmiques ludicoeducatives en el col·legi públic Lluís Vives i en l'escola d'educació infantil La Milotxa.

Els xicotets disfrutaran de tota classe d'activitats didàctiques, tallers mediambientals, contacontes, jocs populars, olimpíades esportives, natació per als més majors i un llarg etcètera més d'iniciatives perquè els teus fills li peguen un bon mos a l'estiu.

A què esperes? Dóna-li tu també un mos a l'estiu i apunta els teus fills a l'Escola d'Estiu. Ells t'ho agrairan (i tu també).

Informa: Miguel Crespo

366-cartel_escola_estiu-1

 

27 Maig 2011
FaceBook  Twitter  

Altres