Més de 250 jubilats participen en el dinar del Dia del Patró d'ASVAT

Més de 250 jubilats participen en el dinar del Dia del Patró d'ASVAT

Un any més, ASVAT va celebrar el seu dinar en honor a lÀngel Custodi, patró d'esta associació de jubilats i pensionistes de Puçol. En esta ocasió, una de les novetats va ser la presència de Pilar Albert Guerola, directora general d'Acció Social i Majors de la Conselleria de Benestar Social. Com afirma el president d'ASVAT, “és bo senyal que col·laborem les distintes associacions de jubilats i que des de la Conselleria recolzen els nostres esforços”.

El dijous 19 de maig, més de 250 socis de l'associació de pensionistes i de la tercera edat ASVAT van participar en el seu tradicional dinar en honor l'Àngel Custodi, patró de l'associació. Pedro Olmedo, president d'ASVAT, afirma que “el dinar va anar molt bé i la gent es va quedar molt contenta. Inclús ens van felicitar. I això que els majors som un públic molt exigent...”. Després del dinar, els jubilats i pensionistes que van assistir van disfrutar d'un ball que es va prolongar fins quasi les 19:00 hores.

Este acte, a més dels socis d'ASVAT, va comptar amb la participació de Joaquín Martínez, president de CIMA, l'Associació Ciutadà Major de la Comunitat Valenciana, amb la qual ASVAT està federada. El president de CIMA va aprofitar la seua visita per a reconéixer el treball a favor de la tercera edat de Pilar Albert Guerola, directora general d'Acció Social i Majors de la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana. Al costat del president de CIMA i a la directora d'Acció Social i Majors, també van assistir al dinar l'alcalde de Puçol, José Vicente Martí, i la regidora de benestar social, Estrella Carcasona.

Com destaca el Pedro, “en el dinar també va participar la directiva de la UDP, la Unió Democràtica de Pensionistes, i alguns dels seus socis, que també són socis d'ASVAT. És una bona senyal que les dos associacions de majors col·laborem. Enguany a vore si fem junts la paella de les festes”.

No obstant, abans de les festes de setembre ASVAT té programada una altra activitat. El pròxim dilluns 23 de maig celebraran en el Sindicat Agrícola, amb la col·laboració de Caixa Popular, un berenar gratuït per als seus 353 socis. I en les festes, a més de la seua paella, també participaran en el sopar solidari que organitza l'Ajuntament de Puçol.

Quan passen festes, arribarà el moment de viatjar. L'any passat ASVAT va visitar Astúries i enguany el destí podria ser Galícia. Qui sap? La resposta la tenen les meigues.

Informa: Miguel Crespo

350-asvat-alcalde-pilar_albert

fotos_noticia

 

20 Maig 2011
FaceBook  Twitter  

Altres