Sis anys de compromís continuat amb l'Associació de Discapacitats de Puçol

Sis anys de compromís continuat amb l'Associació de Discapacitats de Puçol

Per sext any consecutiu, el Consistori i l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS) firmen un conveni per a fomentar la integració i la inserció dels discapacitats de la localitat. Este acord de col·laboració és un pas més per a aconseguir dignificar la vida dels discapacitats de Puçol i que a més aporten ells també el seu granet d'arena a la societat.

El dimecres 26 de gener l'Ajuntament de Puçol i l'Associació de Discapacitats de la localitat, ADIS, van renovar per sext any el seu conveni de col·laboració. Gràcies a la firma d'este acord, els xiquets i adolescents d'ADIS continuaran beneficiant-se d'una ampli programa d'activitats d'integració i de desenvolupament personal, com per exemple musicoteràpia, jornades de respir familiar o piscina terapèutica. A més, este conveni, que ascendix a aproximadament 30.000 euros, també té per objecte fomentar la inserció laboral  i la integració dels discapacitats, per exemple en els col·legis de la localitat com a auxiliars de conserge.

María Muñoz, nova presidenta d'ADIS, va mostrar el seu agraïment al consistori pel suport a l'associació que presidix i va afirmar que “esta ajuda és molt important, ja que constituïx un dels pilars de la gran família que formem ADIS. Una família més de Puçol que té unes característiques i unes necessitats especials, per la qual cosa necessitem el suport de tots per a aconseguir un dret tan bàsic com és normalitzar la vida dels nostres fills. Per això estem molt agraïts a l'ajuda que ens presta tant l'ajuntament com la resta d'associacions i veïns del nostre poble”.

Per la seua banda, Estrela Carcasona, regidora de Servicis Socials, va explicar que “l'Ajuntament de Puçol sempre està disposat a ajudar la gran família  d'ADIS. Estem segurs que l'associació sabrà aprofitar este suport que rep i que a més els següents govern locals el van a mantindre”. Durant la seua intervenció, José Vicente Martí, alcalde de Puçol, va indicar que “és molt important que mantinguem la col·laboració amb ADIS, una associació que ajuda a viure dignament a tants veïns de Puçol. L'objectiu és ajudar i formar, però també que, en funció de les seues capacitats, puguen treballar i aportar el seu granet d'arena a la societat. Sens dubte, el poble de Puçol, no sols l'ajuntament, oferix un gran suport a esta associació. Pel que em sent molt orgullós de la solidaritat dels veïns del nostre poble. I també vull reconéixer la gran labor que realitzen els membres d'ADIS, especialment les famílies que lluiten per a dignificar la vida dels seus fills”.

Enguany, a més de la firma d'este conveni que permetrà a ADIS continuar amb les seues activitats per a fomentar la integració i la inserció tant personal com laboral dels discapacitats, l'organització té en marxa un altre projecte: una vivenda tutelada que compta amb la col·laboració de la Fundació Rose CAM i de l'empresa UPS.

Gràcies a totes estes iniciatives, el somni d'una vida digna per als discapacitats de Puçol no és només un dret exigible, sinó una realitat que es pot constatar dia a dia.

Informa: Miguel Crespo

Firma del conveni entre ADIS i l'ajuntament

 

27 Gener 2011
FaceBook  Twitter  

Altres