Després del viatge a Astúries, ASVAT despedix el 2010 amb el seu tradicional berenar de Nadal

Després del viatge a Astúries, ASVAT despedix el 2010 amb el seu tradicional berenar de Nadal

Com cada any, el club de jubilats ASVAT celebra el seu tradicional berenar de Nadal, una activitat festiva on els majors de la nostra localitat despedixen el 2010 i li donen la benvinguda al nou any. Els jubilats de Puçol no han parat de ballar i viatjar durant els últims dotze mesos i segur que en 2011 seguixen amb la mateixa marxa.

El 2 i el 3 de desembre tots els socis del club de jubilats ASVAT de Puçol tenen una cita imprescindible en el seu calendari: el tradicional berenar de Nadal. Esta activitat, amb la que despedixen l'any i donen la benvinguda al 2011, és una magnífica ocasió per a retrobar-se amb els vells amics i compartir les seues dilatades experiències, per exemple conversant dels viatges que gràcies a ASVAT han fet per la Península Ibèrica.

Com explica el president del club de jubilats, Pedro Olmedo, “este berenar, que compta amb la presència de les autoritats municipals, ens servix per a dir adéu al 2010 i hola al nou any, que esperem que siga igual d'entretingut que l'anterior. Hem viatjat a Astúries i també ens n'anem a anar ara a Benidorm, a l'hotel Bali, el més alt d'Europa.

Els viatges són part fonamental, però també les trobades gastronòmiques i la presència en els actes festius, com recorda el president: “Com tots els anys vam celebrar al juny el dinar en honor al patró de Puçol, Sant Joan, i vam participar en les festes de setembre. Vam estar en l'ofrena a la patrona de Puçol, la Verge al Peu de la Creu, en el tradicional dinar de la tercera edat i en la nit de les paelles, on ens vam reunir més de 70 socis. En l'ofrena a més de flors també vam aportar aliments a Cáritas perquè ajudara als més necessitats”.

I és que els socis d'ASVAT no paren. Els podem trobar pràcticament totes les vesprades en el CEAM jugant la seua partida de cartes o de dòmino, fent gimnàstica, assessorant els companys de la mateixa quinta per a solucionar els seus problemes... En fi, vetlant pels jubilats de Puçol i que puguen disfrutar al màxim de la vida. Com podran fer en el seu tradicional berenar de Nadal. “Enguany a més del berenar i del ball, tenim moltes sorpreses per als nostres socis, així que segur que tots es van molt contents a casa”, afirma Pedro.

Com en edicions anteriors, enguany el berenar  de Nadal també es celebrarà en el Espai Social dels Majors, en la Plaça del País Valencià, i, a causa del gran nombre d'afiliats d'ASVAT (301 ni més ni menys), comptarà amb dos convocatòries. Tots els socis que desitgen disfrutar de la companyia de les antigues amistats i d'un rejovenidor ball només han d'inscriure's. Per això han d'acudir amb el seu carnet de l'associació a l'Espai dels Majors des del 22 fins al 26 de novembre de 17:00 a 20:00 hores i pagar la simbòlica quantitat de 2 euros. Segur que no es penedixen de despedir el 2010 entre amics i donar la benvinguda al 2011 amb el trepidant ritme d'ASVAT.

Informa: Miguel Crespo

Astúries, l'últim viatge de 2010

21 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres