Mostra la teua cara més benèfica amb el Mercadet Solidari Nadalenc de la Fundació TAI

Mostra la teua cara més benèfica amb el Mercadet Solidari Nadalenc de la Fundació TAI

Per tercer any consecutiu els veïns de Puçol tenim una cita amb la solidaritat i la beneficència en vespres del Nadal: el mercadet solidari de La Fundació TAI (Treball i Ajuda a la Infància). Participa en esta iniciativa i aporta el teu granit arena en la construcció d'esta gran obra de generositat.

Dissabte que ve 11 de desembre la Fundació Solidària TAI (Treball d'Ajuda a la Infància) organitza en l'Espai Social La Barraca de Puçol el seu III Mercadet Solidari Nadalenc. Esta iniciativa benèfica dedicarà la seua recaptació a Cáritas, ADIEU (Associació de Discapacitats de Puçol) i als projectes solidaris de la pròpia Fundació TAI. Cada una d'estes entitats es beneficiarà d'1/3 de la solidaritat dels veïns de la nostra localitat amb els més necessitats.

Tots aquells que vulguen col·laborar en este mercadet benèfic només han d'acostar-se a l'Espai Social La Barraca i comprar alguns dels productes. En el mercadet podran trobar articles de regal i decoració, adorns i centres nadalencs i inclús torrons i xocolates. A més, enguany com a novetat també podran adquirir-se joguets.

A tots estos productes, cal sumar la possibilitat de prendre's algun café o de degustar algun dolç nadalenc en la cafeteria del mercadet solidari. A més l'esdeveniment, que estarà amenitzat amb música nadalenques i nadales, comptarà amb l'actuació de l'espaterrant pallasso TAI i moltes més sorpreses.

Elisabeth Hoffman, presidenta de la fundació, ens comenta que “este Mercadet  Solidari Nadalenc és possible gràcies al treball dels voluntaris i de les donacions de les empreses que col·laboren amb nosaltres cedint-nos gratuïtament les seues mercaderies. Així podem vendre a preus populars estos productes i després dedicar els diners recaptats als més necessitats. I per a això en la Fundació TAI comptem amb tu”.

Esta fundació va nàixer en 2009 fruit de l'esforç d'una desena de dones que compartien i compartixen la voluntat d'oferir la seua ajuda solidària als més necessitats. Una ajuda que ja abans de la pròpia creació de la fundació aportaven per a fer front a demandes concretes de cooperació, com per exemple la construcció d'una escola i un hospital a Argentina i Equador.

Des del seu naixement la Fundació TAI treballa en projectes  de cooperació internacional orientats a millorar la salut i l'educació infantil, però també en campanyes d'àmbit valencià i local. Per exemple, esta entitat solidària forma part de la xàrcia de suport a la dona gestant  del programa + VIDA de la Generalitat Valenciana i també desenvolupa iniciatives benèfiques dirigides als més necessitats la nostra localitat, com és el cas del Mercadet Solidari Nadalenc. Com explica Elisabeth Hoffman, “concretament amb este esdeveniment benèfic volem conscienciar a la societat de les necessitats i carències que sofrixen algunes persones i intentar despertar la seua solidaritat en unes dates tan entranyables com és el Nadal”.

Ximo Esteve, president de Cáritas Puçol, invita tots els veïns de la nostra localitat a participar en este esdeveniment solidari ja que “hi ha moltes persones necessitades, especialment xiquets i xiquetes que es mereixen tot el nostre suport perquè puguen disfrutar de la vida dignament”.

Com indica la presidenta, “durant el Nadal tots farem molts regals. El que nosaltres volem és regalar dignitat als més necessitats durant estes festes. Si cada u de nosaltres aporta un poc, aconseguirem entre tots una gran obra de generositat”.

Informa: Miguel Crespo

11 de desembre la Fundació Solidària TAI (Treball d'Ajuda a la Infància) organitza en l'Espai Social La Barraca de Puçol el seu III Mercadet Solidari Nadalenc

18 Novembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres