Puçol solidari, 3.700 euros per a Afacam i Càritas

Puçol solidari, 3.700 euros per a Afacam i Càritas

El 27 de setembre es va fer entrega d'un xec per valor de 1.844 euros a cadascuna d’estes dos associacions que treballen dia a dia pels altres. Els diners es van recaptar en el sopar solidari i el bingo de les festes populars i patronals. Els responsables de Cáritas i Afacam van agrair àmpliament la col·laboració i solidaritat dels veïns de Puçol. 

Com recordaran, el passat 2 de setembre, amb motiu de les festes populars, es va celebrar un sopar i un bingo solidaris. L'èxit d'assistència va ser indiscutible, van acudir més de 1.700 comensals, i ara unes setmanes després la recaptació s'ha sumat, repartit… i per fi, el dilluns 27, Càritas i Afacam (Associació de familiars de malalts d’Alzheimer) van rebre el seu diners.

L'alcalde, Josep Vicent Martí; el regidor de comunicació, Juan Manuel Busto; la regidora de hisenda, Lola Sánchez; la regidora de sanitat, Pepa Conesa; el cap dels festers de 2010, Guillem Cortina; i la responsable del departament de festes, Mavi Galcerá, van fer entrega d'un total de 3.688 euros, 1.844 per a cada associació. Van arreplegar els diners Ximo i Mª Vicenta, els presidents dels col·lectius.

Ximo Esteve, que porta 59 anys al front de Càritas a Puçol, només va voler “donar les gràcies, que quasi no em queden ja perquè m'he passat la vida agraint als veïns de Puçol el seu suport i solidaritat, però una vegada més vull reconèixer el seu esforç i la seua participació en el sopar solidari”Mª Vicenta García es va sumar a l'agraïment i va assegurar que Afacam, l'associació que presideix des de començaments d'este segle, “continuarà treballant per a dignificar la vida dels malalts d'Alzheimer i dels seus familiars”.

José Vicente Martí, l'alcalde de Puçol, va afirmar sentir-se “orgullós de participar en un acte consolidat en la nostra localitat, que s'ha convertit en una tradició i evidència la voluntat dels veïns d'ajudar als col·lectius que lluiten diàriament sense rebre res a canvi”.

El regidor de comunicació va traslladar els presidents el suport de la regidoria de benestar social: “Estrella Carcasona no ha pogut estar ací per motius de salut, però ella com a regidora de benestar social vos trasllada els seus agraïments per la labor desinteressada que realitzeu”, va assenyalar Juan Manuel Busto.

Els 1.844 euros són un bufit d'aire fresc per a cada col·lectiu, un diners que Afacam i Càritas traduiran en ajuda per als altres sense rebre res a canvi. Una labor admirable, i, com va apuntar l'alcalde, “un treball que mai estarà prou ben pagat”.

Informa: Cristina Soriano

Els presidents de les dos associacions van arreglegar els diners a l'Ajuntament de Puçol

 

30 Setembre 2010
FaceBook  Twitter  

Altres