Pactem Nord intensifica la seua labor online per a la gestió d'ofertes d'ocupació

17 abril 2020

L'equip de professionals de Pactem Nord, davant la situació generada per la crisi del Covid-19 i la impossibilitat d'atendre presencialment, està adaptant els seus serveis i metodologies per al teletreball a les noves necessitats generades. Bàsicament, amb l'objectiu de gestionar les ofertes d'ocupació en sectors estratègics, així com l'atenció a persones desocupades, autònoms i empreses.

Llegeix més...

Violència de gènere durant el confinament: Mesures de prevenció i ajuda

15 abril 2020

Des de l'any 2019, Puçol participa en les activitats derivades del Pacte Contra la Violència de Gènere aprovat per tots els grups polítics en les Corts Generals: un conjunt de mesures per a sensibilitzar a la societat, així com previndre i ajudar a víctimes de la violència de gènere. Durant l'estat d'alarma, des de Benestar Social es manté el seguiment i ajuda, encara que via telefònica, per a pal·liar els efectes negatius del confinament forçat.

Llegeix més...

Càritas i Benestar Social substitueixen el lliurament directe d'aliments per vals per a comprar a Puçol

07 abril 2020

Càritas, el seu economat i les famílies amb més necessitats de Puçol també senten l'impacte del Covid-19. La impossibilitat de mantindre obert el tradicional economat ha portat a l'Ajuntament i les dues parròquies locals a buscar fórmules alternatives per a atendre els usuaris i l'opció triada és entregar a aqueixes famílies uns vals per a intercanviar per productes de primera necessitat en diferents establiments de la població.

Llegeix més...

Repartiment d'aliments entre les famílies més vulnerables

26 Març 2020

Davant la crisi sanitària i l'estat d'alarma que es viu durant les últimes setmanes, algunes famílies més vulnerables a la situació estan tenint seriosos problemes per a proveir-se dels béns de primera necessitat. Per a contrarestar el problema, des de l'Ajuntament s'estan entregant lots complets d'aliments a estes famílies, una labor en col·laboració amb Protecció Civil Puçol, col·lectiu encarregat del repartiment.

Llegeix més...

«Eixirem!»: la nova sèrie de vídeos que uneix als veïns de Puçol, des de casa

25 Març 2020

Aplaudiments col·lectius, missatges d'ànim, divertits challenges, videocrides, concerts en balcons… Contra tot pronòstic, la quarantena està traient el millor de cadascun i ha aconseguit demostrar que sabem -i volem- viure en societat. Amb l'objectiu de reforçar el vincle entre els veïns de Puçol naix Eixirem!: una iniciativa que pretén reunir enregistraments casolans per a crear i difondre una serie vídeos a través dels mitjans socials i afrontar aquesta realitat amb suport mutu i optimisme. Estigues atent, i… Anima't a enviar el teu vídeo!

Llegeix més...

Una reunió multigeneracional, Construint Igualtat en favor de la dona

10 Març 2020

Són moltes les associacions, clubs esportius, comerços i altres entitats locals les que han decidit aportar el seu granet d'arena al Mes de la Dona per a reivindicar la igualtat de drets entre gèneres. Entre ells, els diferents tallers que organitza el Departament de Benestar Social, que van unir les seues forces el divendres 6 de març per a ‘construir igualtat’ amb música, teatre i moltes altres activitats.

Llegeix més...

«En marxa per la dona», una prova de l'esperit solidari i esportista de tot un poble

09 Març 2020

Amb el rècord de participants confirmat dies abans de la marxa, el diumenge 8 al matí la celebració del «Dia de la Dona» se centrava en Puçol en una marxa de 5 quilòmetres, amb 2.062 inscrits i una recaptació de 10.550 euros que es va entregar directament a la representant de l'Incliva, per a destinar els diners a la investigació contra el càncer de mama. Va ser un matí festiu en la qual va haver-hi música, balls, sortejos, bon temps i, naturalment, marxa… molta marxa.

Llegeix més...

Desfilades, mercats ambulants, esport… El Mes de la Dona arranca amb molta força!

08 Març 2020

El Mes de la Dona ha arrancat a Puçol amb molta força i complint les expectatives dels primers grups locals que han decidit aportar el seu granet d'arena a esta causa social. Entre ells, el partit Dona Joc, la desfilada de moda Dona Fashion o el mercat solidari de Col·lectiu de Dons, que ha aconseguit complir el seu doble objectiu: conscienciar sobre la importància del desenvolupament sostenible i contribuir a la lluita contra el càncer. I només és la primera setmana!

Llegeix més...

Rècord: 2.062 inscrits a la marxa solidària del 8 de març

08 Març 2020

L'esdeveniment solidari En marxa per la Dona ha superat totes les expectatives de l'organització, batent un rècord de participació amb 2.062 inscrits. Fins al moment hi han recaptat 10.550 euros, que es destinen íntegrament a l'Incliva, centre sanitari d'investigació contra el càncer de mama. Tot, organitzat per l'Ajuntament, amb l'ajuda de 18 patrocinadors, uns quants animadors i altres voluntaris locals.

Llegeix més...

Comença el Mes de la Dona amb la presència de l'institut, les falles i el teatre

03 Març 2020

El divendres 28 de febrer va començar a rodar el Mes de la Dona, una aposta de l'Ajuntament de Puçol per ampliar la tradicional Setmana de la Dona entorn del 8 de març per a donar cabuda a diferents col·lectius locals que sumen esforços per a reclamar la igualtat entre homes i dones. Institut, falles i una obra de teatre musical van ser els protagonistes de la primera jornada.

Llegeix més...

Programació completa d'actes del Mes de la Dona

21 Febrer 2020

Com cada any, març arriba replet d'actes per motiu del Mes de la Dona, en el qual diverses associacions, clubs i altres entitats locals col·laboren amb l'Ajuntament per a reivindicar la igualtat de drets entre dones i homes. Des d'exposicions d'art fins a concerts, esport, projeccions i desfilades, la programació recull actes de tota mena i per a tots els gustos. La majoria d'ells, amb entrada gratuïta.

Llegeix més...

Altres