Les fortes ratxes de vent es topen amb el seu pitjor enemic: les brigades municipals

Les fortes ratxes de vent es topen amb el seu pitjor enemic: les brigades municipals

El vent que ha sacsat a principis de novembre els carrers del municipi s'ha cobrats nombrosos danys materials, entre els que destaca el despreniment  d'un tram de la fatxada este del camp de futbol José Claramunt. Els desperfectes van tindre una resposta immediata de les brigades municipals, que van actuar amb rapidesa per a restablir la normalitat.

 

Els treballadors de l'ajuntament van rebre una sèrie d'avisos per part de la policia i d'alguns veïns relacionats amb les inclemències del temps. La força amb què ha bufat el vent ha ocasionats quantiosos danys que han de reparar-se amb urgència. "En casos imprevistos com estos, reunisc a tot el meu equip per a solucionar-ho com més prompte millor. Davant de situacions així sabem quan comencem, però no quan acabem", explica Manuel Reyes, encarregat d'Obres i Servicis de l'Ajuntament de Puçol.

Entre les incidències que van haver de resoldre, les més comunes en dies de vent consistixen en l'arreplegada de branques i inclús d'arbres sencers. "A més d'una gran quantitat de branques, van caure un total de 15 arbres que vam haver de retirar", apunta Reis. A més, la brigada va haver d'afonar una cornisa que estava a punt de desprendre's en el carrer Sant Miquel i retirar un bastida que amenaçava d'afonar-se en l'avinguda València.

La pitjor part se la va portar el camp municipal de futbol José Claramunt, on a més de despenjar-se alguns cartells del Pla E es va produir el despreniment de part de la fatxada este, que pareixia sumar-se als actes commemoratius dels 20 anys de la caiguda del mur de Berlín. Ràpidament la quadrilla municipal va procedir a arreplegar les runes i a tancar la zona perquè ningú poguera córrer perill.

Una vegada més les brigades de l'ajuntament van demostrar que el seu treball és ràpid i eficaç. Amb ells els veïns de Puçol poden respirar tranquils.

Informa: Dani Casado

 

11 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres