Opinió del PSOE del mes de gener

Opinió del PSOE del mes de gener

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE corresponent al mes de gener, titulat “ZAPATERO ACTUA; CAMPS NO SAP, NO CONTESTA”.

 

El govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero, sensible a les actuals circumstàncies econòmiques per les que travessen els ajuntaments, ens ha tornat a donar un baló d'oxigen, que per al nostre municipi suposa una injecció d'1.998.000 €, amb la creació del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat (Pla Zapatero - 2).

I sense més dilació, veient les necessitats i tenint en compte les normes d'aplicació del propi Pla, hem elaborat tot un llistat d'actuacions, que sens dubte milloraran les infraestructures municipals a fi de prestar un millor servici a tota la ciutadania:

  • Sistemes de seguretat i vigilància en edificis públics municipals.
  • Pla informàtic i adaptació a les noves tecnologies.
  • Millores en col·legis públics de la localitat.
  • Nous sistemes d'enllumenat públic (leds) i estalvi energètic.
  • Millores en les instal·lacions esportives municipals.
  • Dotació de la biblioteca de l'Espai Jove.
  • Pla d'actuació en La Costera.
  • Millora d'instal·lacions i dotació en la Casa de Cultura.
  • Adequació en la xarxa de desaigüe de pluvials: noves canalitzacions.

Mentrestant, la Generalitat Valenciana, el Sr. Camps, el Partit Popular, dóna la callada per resposta. Fins al moment actual, el Pla Confiança ens crea preocupació i desconfiança: no hi ha autorització per part de la Conselleria de Medi Ambient per a poder dur a terme les obres de remodelació i urbanització del Camí La Mar.

No entenem com és possible que des de la Conselleria d'Infraestructures s'aprovara el projecte i des de Medi Ambient, a data de hui no s'haja rebut l'autorització. Pretenen potser que transcórrega el temps i perdem els 3.700.000 € que ens van prometre? És que no tenen la quantitat pressupostada? Realment els importa una obra tan important per al desenrotllament turístic de la nostra platja?

AIXÍ ESTAN LES COSES I AIXÍ LES CONTEM.

Una opinió del Grup municipal del PSPV-PSOE

067-psoe

31 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres