Mariano Sanchis: “Els Premis DeMostra són un gran incentiu a la tasca diària del nostre comerç i indústria”

Mariano Sanchis: “Els Premis DeMostra són un gran incentiu a la tasca diària del nostre comerç i indústria”

Del 29 al 31 de maig, Puçol deMostra oferix als veïns una àmplia mostra dels comerços i servicis ubicats en el nucli urbà, la platja i els polígons industrials de la població. És una oportunitat única perquè els veïns coneguen de primera mà tota l'oferta comercial disponible en la població. Mentres s'ultimen els últims detalls tècnics, l'alcalde realitza una valoració del projecte.

El divendres 29 de maig, a les 7 vesprada, s'inaugura oficialment la segona edició de Puçol deMostra, la Fira comercial i industrial de la població, situada en el Passeig de la Constitució i la Plaça del País València.

Després de l'acte inaugural, en el Sindicat Agrícola es realitzarà l'entrega dels Premis DeMostra, instaurats enguany per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) per a distingir la labor continuada de distintes empreses locals en quatre aspectes: trajectòria comercial i empresarial, imatge comercial, suport social i, finalment, interés mediambiental.

"És indubtable que parlem d'una fira que amb només dos anys ja s'ha refermat en el calendari comercial i industrial de Puçol", assenyala l'alcalde, Mariano Sanchis"A més, la creació dels premis Puçol DeMostra és un al·licient de primer orde per a garantir no sols la continuïtat del projecte, sinó també una major implicació de les empreses i comerços de la població en un projecte comú, com és ACEP. Són, en definitiva, un gran incentiu per a la tasca diària del nostre comerç i indústria local".

Un tancament infantil, exhibició de karate i tai-chi, parc infantil, berenar popular amb orxata i fartons, exhibició de balls i l'actuació de Locomotora Jazz Band, entre altres, formen l'oferta per al dissabte.

El diumenge, tres campionats simultanis de perruqueria convertiran Puçol en la capital autonòmica del món de la perruqueria: el XXII Campionat provincial de perruqueria masculina i Copa València, el Campionat provincial de perruqueria de senyores obert i el Campionat sobre cap mal·leable.

A més, el diumenge hi haurà més concursos i exhibicions, parc infantil, degustació d'all-i-pebre i una exhibició de ioga, entre altres esdeveniments ja confirmats.

Per a l'alcalde, és important el treball conjunt que estan duent a terme els empresaris de la població en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, "perquè en els moments en què el mercat està més difícil és quan la unitat de tots pot atorgar el protagonisme als comerços de la població, els que tenim al costat tots els dies, eixe xicotet i mitjà comerç a què hem de recolzar entre tots".

Falten poques hores perquè comence la fira i els hòmens de la Brigada municipal d'obres i serveis, sota la direcció de Manuel Reyes, continuen treballant contrarellotge per a ultimar tots els detalls: la col·locació de les estructures metàl·liques, la distribució de les carpes, el transport de materials... un total de dèsset persones treballa durant els dies previs a la fira en el Passeig de la Constitució, la Plaça del País Valencià i el Sindicat Agrícola, on a finals de maig se celebra la segona edició de Puçol deMostra.

Programació Puçol deMostra

28 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres