El 18 de maig, l'ONCE presenta un cupó dedicat a la Via Xurra

El 18 de maig, l'ONCE presenta un cupó dedicat a la Via Xurra

L'ONCE presenta el cupó dedicat a la Via Xurra, en un acte que tindrà lloc el dilluns, 18 de maig, a les 12 hores, en l'Ajuntament de Puçol. En l'acte de presentació participaran l'alcalde, Mariano Sanchi; el Delegat Territorial de l'ONCE en la Comunitat Valenciana, José Manuel Pichel Jallas; i la Directora de l'Agència Administrativa de l'ONCE a Sagunt, Clara García Ibáñez.

 

La sèrie que l'ONCE dedica a les Vies Verdes pretén divulgar els més de 1.700 quilòmetres d'infraestructures ferroviàries en desús que han sigut reconvertides gràcies a la col·laboració de nombroses institucions, entre les que s'inclou la Generalitat Valenciana, el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí i Adif, en 70 itineraris cicloturistes i senderistes, dins del Programa Vies Verdes, que acaba de complir 15 anys, coordinat per la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols.

Estes rutes garantixen l'accessibilitat i la universalitat dels usuaris, sense limitacions d'edat o capacitat física.

L'acte de presentació del cupó dedicat a la Via Xurra, que travessa Puçol, es realitzarà el dilluns, 18 de maig, a les 12 hores, en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol, i comptarà amb representants de la corporació i de l'ONCE.

 

16 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres