El Club Futbol Sala Puçol prepara el seu primer campus d'estiu

El Club Futbol Sala Puçol prepara el seu primer campus d'estiu

El Club Futbol Sala Puçol està organitzant el primer campus d'estiu, que se celebrarà en el Centre esportiu i de naturalesa Tarihuela de Jérica, on altres clubs realitzen activitats d'estiu i pretemporades. El termini d'inscripció està obert al llarg del mes d'abril per a xiquets i xiquetes de 9 a 14 anys.

Continuant amb el seu esforç continu per millorar la formació dels futbolistes, i intentant unir esport, naturalesa i educació, l'objectiu del club és cobrir totes les places disponibles amb els socis, encara que el campus també està obert a no socis.

"En principi seria per a les categories benjamí, aleví i infantil, és a dir, de nou a catorze anys, i entorn de l'última setmana de juliol", explica Manu Blanco, president del club."Serà un treball combinat, ja que els monitors de Tarihuela s'ocuparan de les activitats lúdiques i de naturalesa, mentre que els tècnics del club se centraran en la preparació física i tècnica per a la pràctica del futbol sala".

El centre esportiu situat a Jérica compta amb instal·lacions lúdiques i esportives, totes elles en mans de monitors que durant tot el dia s'encarreguen de les activitats d'entreteniment i naturalesa (tir amb arc, tirolina, rocòdrom, piragües, senderisme, tallers, jocs d'animació...).

Paral·lelament, en les pistes esportives, els entrenadores de les distintes categories del Club Futbol Sala Puçol prepararan un pla específic d'entrenaments i exercicis per a millorar el rendiment dels jóvens futbolistes.

El preu per als socis i membres del club serà de 180 euros, i 200 per als no socis. La inscripció està oberta durant el mes d'abril, en la seu del club, situada en la planta alta de la cafeteria del Poliesportiu Municipal de Puçol, els dilluns i dimarts a la vesprada.

Això sí, les places són limitades, pel que el període d'inscripció podria tancar-se abans de fi de mes si es cobrix l'aforament disponible. Els interessats a ampliar informació poden fer-ho en la seu del club o en la web del centre: www.tarihuela.com.

05 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres