Puçol se suma a la repulsa per l'últim atemptat d'ETA

Puçol se suma a la repulsa per l'últim atemptat d'ETA

La corporació municipal de Puçol es va manifestar el dijous, 4 de desembre, a les 12 del migdia en la porta de l'ajuntament, per a mostrar la seua repulsa contra l'últim atemptat d'ETA que s'ha cobrat una altra vida, la de l'empresari basc Ignacio Uría Mendizábal.

 

En la localitat d'Azpeitia, la banda terrorista ETA va acabar el 3 de desembre amb la vida d'Ignasi Uría Mendizábal, de 71 anys, responsable d'Altuna i Uría, una de les empreses adjudicatàries del tren basc d'alta velocitat. En el moment de l'atemptat, el mort no portava escorta i la seua empresa era una de les tantes empreses basques i navarreses que continuava amenaçada pels terroristes.

Com a denúncia a este últim atemptat, Puçol va voler sumar-se a tants altres municipis, i a les 12 del migdia, es va reunir a les portes de l'ajuntament per a llegir el seu particular manifest i guardar cinc minuts de silenci per a manifestar d'esta forma la seua oposició a la violència.

L'alcalde, Mariano Sanchis, va llegir un comunicat personal on expressava la seua més sincera denúncia per este últim assassinat i el propòsit perquè triomfe la democràcia, acabant amb este tipus d'actes violents que no tenen cap justificació. Les seues paraules van ser estes:

"Hui ens reunim ací per a manifestar la nostra més enèrgica repulsa per l'atemptat de l'empresari basc Ignasi Uría Mendizábal, perpetrat per la banda terrorista ETA en la localitat guipuscoana d'Azpeitia, per a mostrar-los als terroristes la nostra indignació i menyspreu per este acte tan brutal en contra de la pau, la llibertat i la democràcia, que volem tots.

Per a traslladar el el nostre condol, suport i solidaritat en estos moments tan difícils als familiars de l'empresari assassinat, als empresaris bascos i al conjunt de la societat basca.

Per a dir-los als terroristes que tots estem units i no aconseguiran els seus objectius i que desitgem que caiguen com més prompte millor en mans de la justícia, ja que estes accions estan fora de tota lògica i comportament racional i no impediran la democràcia seguisca el seu camí, així com l'avanç social i econòmic del País Basc i del conjunt d'Espanya.

No hi ha cap raó, cap justificació ni argumentació que puga explicar l'assassinat d'un ser humà".

Informa: Nuria Martínez León

 

03 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres