La televisió en directe ajuda a què la fira siga un èxit abans de ser inaugurada

La televisió en directe ajuda a què la fira siga un èxit abans de ser inaugurada

Puntuals i amb un temps respectuós, el divendres 6 de junio, a las 19'30 hores, s'inaugurava la primera Fira Comercial i Industrial de Puçol, en la que s'han instal·lat 58 carpes en el Passeig de la Constitució i la Plaça del País Valencià.

El Sindicat Agrícola va ser el lloc elegit per a convocar a la comitiva que inauguraria la fira, presidida per l'alcalde Mariano Sanchis en companyia del Director General de Cohesió Territorial i la Cap de Servici de la Direcció General de Comerç, al costat de representants de la corporació municipal, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i molt de públic que esperava expectant la posada en marxa d'esta innovadora experiència.

La concentració en el sindicat va servir per a inaugurar també l'exposició de pintura de Tere Unsain, titulada Puçol des del Picaio, en la que proposa una sèrie d'acostaments visuals al paisatge de la població i també als personatges, amb el bou com a protagonista en molts dels seus quadros.

Després de l'exposició, les autoritats van recórrer el passeig, visitant cada una de les carpes i departint amb empresaris i públic, al mateix temps que arreplegaven les primeres impressions de la fira que, quasi per unanimitat, apostaven per la continuïtat d'este esdeveniment en anys successius.

Una vegada recorregudes també les carpes del la plaça, va ser en l'última d'elles, centrada en els nous projectes i campanyes que té en marxa l'ajuntament, on es va inaugurar oficialment la fira.

"Si enguany hi ha cinquanta-huit carpes, l'any pròxim superareu el centenar, perquè servixen per a animar el consum i per a acostar els productes que teniu els veïns", va assegurar Mª Isabel Soler, representant de la Direcció General de Comerç, en les seues paraules. "Des de la Conselleria portem vint-i-cinc anys apostant pel xicotet comerç i sabem que amb un estil de vida tan agressiu com el que portem, moltes vegades els veïns busquen la tranquil·litat de comprar prop de casa. Per això esta fira és positiva per a tots".

Per la seua banda, Mariano Sanchis va començar dient que "Puçol està de mostra i està de moda", i a continuació va destacar l'esforç de l'actual corporació per a recolzar el comerç local, "primer amb la reforma i inauguració del mercat municipal la passada tardor i ara amb esta fira que ve a demostrar que ací tenim de tot i per a tots".

Un "suc d'honor" oferit per la Cooperativa Agrícola Copuzol va servir per a posar punt final a l'acte oficial. Llavors, els veïns de la població ja disfrutaven passejant pel recinte firal, destacant molts d'ells les tres emissions de televisió en directe que havia realitzat Canal 9, dos hores abans de la inauguració, dins del seu programa vespertíEn connexió: una emissió que va contribuir que els últims indecisos s'animaren a visitar la fira ja el primer dia.

10 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres