Tere Unsain reflexiona sobre la seua exposició en la fira

Tere Unsain reflexiona sobre la seua exposició en la fira

El Sindicat Agrícola va ser l'escenari elegit per a exposar una vintena de quadros de Tere Unsain, davall el títol genèric de “Puçol des del Picaio”. L'exposició, que va ser completada a una xarrada-col·loqui sobre la seua obra, ha servit l'autora com a punt de partida sobre una reflexió molt més àmplia sobre l'art.

Quan em van plantejar el fer una exposició a Puçol, per part de l'ajuntament, em va fer molta il·lusió; primer per pensar en mi, després per voler iniciar la fira amb un acte artístic.

És habitual a Espanya deixar estos esdeveniments en segon lloc com de farcit... Dóna gust vore que dins de l'oci, l'art pot ocupar un lloc important.

Vull subratllar que l'equip organitzatiu de la mostra va voler, tant electricistes, comunicació, so... fer els preparatius meus de la sala en primer lloc, de forma que si sorgia algun problema es podria esmenar sense que poguera repercutir en l'últim minut.

Per als que no heu estat, l'esdeveniment de l'exposició va ser en un teatret molt carismàtic de Puçol, però que no complia les característiques necessàries per a una sala.

No vull paréixer exageradament optimista, però com a artista, que porte organitzant esdeveniments durant 35 anys en moltes ciutats, l'actitud positiva, l'ambient alegre, que ha demostrat tot l'equip, m'ha deixat sorpresa.

Una idea que vull ressaltar és l'eficaç planificació de la fira, vam ser reunits en distintes assemblees tots els professionals, amb la qual cosa vam poder contrastar i resoldre in situ els nostres problemes, açò implica un esperit molt pragmàtic.

Espere que en pròxims esdeveniments tot sorgisca també com en este, perquè damunt, després d'una enorme tronada el dia anterior, el temps nos va acompanyar.

Escriu: Tere Unsain

09 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres