Canal 9 emetrà el divendres en directe des de la seu de la fira “Puçol deMostra”

Canal 9 emetrà el divendres en directe des de la seu de la fira “Puçol deMostra”

El programa “En connexió” de Televisió Valenciana estarà en directe en la primera Fira Comercial i Industrial que se celebra a Puçol. Realitzarà dos emissions en directe des del Passeig de la Constitució i la Plaça del País Valencià, entre les 17'30 i les 18'00 hores, poc abans que es realitze la inauguració oficial.

La presència de les càmeres de la televisió autonòmica suposen un important impuls per a la primera edició de Puçol deMostra, encara que les necessitats de l'emissió en directe obliguen que les dos connexions es realitzen precisament quan els comerciants i empresaris de la població estaran ultimant els últims detalls de cara a la inauguració de la fira, que començarà a les 19'30 hores.

La concentració de veïns i autoritats es realitzarà a l'inici del passeig, en el Sindicat Agrícola, on s'exhibix l'exposició de pintura Puçol des del Picaio, de Teresa Unsain, un dels seus olis ha servit per a dissenyar el cartell anunciador de la fira.

Una vegada visitada l'exposició, la comitiva recorrerà el Passeig de la Constitució i la Plaça del País Valencià, on es troben instal·lades les cinquanta-huit carpes de les empreses, comerços i institucions que participen en esta primera Fira Comercial i Industrial.

L'última carpa a ser visitada, la de l'Ajuntament de Puçol, servirà per a posar punt final a l'acte d'inauguració, amb la projecció d'un vídeo i una degustació de sucs a càrrec de la cooperativa Copuzol.

Un programa estret

Al llarg dels tres dies, se succeiran les demostracions i exhibicions en les distintes carpes de la fira però, a més, hi haurà una sèrie d'actes puntuals destinats a tots els públics.

Així, el dissabte a les 11 hores es realitzarà un tancament infantil amb bous de cartó, una exhibició de karate infantil, una conferència-col·loqui a càrrec de la pintora Teresa Unsain (12 hores), un parc infantil matinal i vespertí, degustació gratuïta d'orxata per a tots els assistents (18 hores) i una demostració d'artesania de bolilleres a càrrec del Col·lectiu de Dones de Puçol (19 hores).

Per la seua banda, el diumenge es podrà disfrutar d'una concentració d'automòbils clàssics (11 hores), una exhibició de carruatges antics de cavalls (12 hores), una mostra de randes de tul a càrrec de les Ames de Casa Tyrius, degustació gratuïta d'una paella gegant per a tots els presents, discomòbil i un concurs de tall amb motoserra (18 hores).

A més, hi haurà sortejos i regals cada hora, gràcies a la col·laboració dels comerços adscrits a ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol), que és l'entitat organitzadora de la fira, en col·laboració amb l'ajuntament.

Apostes de futur

Encara que ACEP va ser fundada a finals del segle passat, no va ser fins a l'últim trimestre de 2007 quan va començar a produir-se el boom d'activitats i socis a fi de potenciar el comerç local.

Precisament la col·laboració entre ambdós entitats, ajuntament i associació, va començar amb l'obertura del nou Mercat Municipal, una aposta pel comerç tradicional en ple centre urbà de la població. ACEP va començar a créixer i en a penes cinc mesos ha passat de ser una associació sense a penes activitat a ser un col·lectiu que agrupa cent seixanta comerços i empreses de la població.

Paral·lelament, va sorgir la proposta d'organitzar una fira per a mostrar als veïns la gran quantitat i varietat de productes i servicis que poden obtindre en el seu poble, pràcticament al costat de casa.

El resultat és Puçol deMostra, la primera Fira Comercial i Industrial de Puçol, la programació completa de la qual pot descarregar-se en PDF des de la pàgina web municipal: www.puçol.es.

Descarrega la programació completa de la fira, en format PDF

03 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres