Article del Partit Popular del ple de juliol: «Pressupost 2021: Estabilitat per damunt de colors polítics»

Este és l'article del Partit Popular del ple de juliol, titulat «Pressupost 2021: Estabilitat per damunt de colors polítics». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

 

El Partit Popular ha treballat pel consens amb la finalitat d'aprovar uns pressupostos que donen estabilitat al municipi tenint clar que la nostra prioritat és Puçol.

Després de molts mesos de treball, el Pressupost Municipal es va aprovar amb ampli consens en el ple del dilluns 26 de juliol.

El pressupost municipal és l'instrument en el qual es reflecteixen les estratègies marcades per l'equip de govern, liderat pel Partit Popular, que ha tingut clars els objectius excepcionals a aconseguir i ha determinat la realitat de les despeses i ingressos del nostre municipi.

Este és el pressupost més social de tots els temps, adaptat a les circumstàncies excepcionals que ens ha tocat viure, amb la finalitat de poder atendre els nostres veïns més vulnerables, minimitzant en la mesura del possible l'impacte de la pandèmia provocada per la Covid19.

Així mateix, atendrem les necessitats del teixit productiu (xicotet comerç i empreses) de la nostra població intentant afavorir el màxim manteniment dels llocs de treball.

Els regidors del Partit Popular han fet el seu treball i qui ha volgut participar, aportar i sumar amb propostes positives per al poble ha sigut escoltat. Sempre hem cregut que la corporació municipal ha de remar en la mateixa direcció per a traure els projectes importants del nostre poble avance i més, si cap, en els temps que vivim.

Prova d'això és este pressupost, aprovat amb el suport dels nostres socis de govern C’s i PURP, i també de Compromís. Agrair des d'ací el treball dels regidors destos grups, que fins i tot des de l'oposició han entés la necessitat d’este projecte conjunt per a Puçol.

No obstant això, és tan sols una cara de la política municipal de Puçol, ja que per l'altra, no és or tot el que relluix i ens hem trobat amb:

Persones, que formen part de nous partits, que han arribat a l'administració local amb l'única fi de traure profit personal o polític, i que en lloc d'esforçar-se i treballar per a aconseguir el que defensen, opten per calumniar i mentir quan les coses no ixen al seu antull, demostrant un desconeixement absolut de la política ben entesa i del funcionament de l'administració.

I altres partits que directament passen de tot i ni es molesten a fer propostes, ni tan sols per a exercir el seu paper com a oposició. S'han quedat fora de joc davant la seua pròpia inacció i menfotisme, i això els ha conduït a la més absoluta irrellevància política al nostre poble.

Ací l'important és Puçol i els seus veïns. Treballem i exercim cadascun la funció que els votants van decidir en les urnes.

Una opinió del Partit Popular

27 Juliol 2021
FaceBook  Twitter  

Altres