Opinió de VOX de juliol: «Pel bé de Puçol!»

Esta és l'opinió de VOX de juliol, titulada ¡Pel bé de Puçol! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El que està passant a nivell nacional sol passar al poc temps a nivell municipal, i pensem que en l'actualitat els polítics es dediquen a treballar exclusivament pel “Bé del ciutadà”.Però va quedar molt arrere qualsevol tipus d'amor propi i vergonya personal a l'hora de gestionar.

Com a clar exemple tenim un President de Govern que pel bé d'Espanyapacta amb qualsevol partit de la ideologia que siga. Això sí, només i exclusivament per el “Bé del ciutadà”. És igual que eixe partit siga BILDU, PODEMOS, ERC o qui siga, l'important és el ciutadà, diu. Posteriorment, si de l'equip que li ha portat al poder, algun dels teus socis que t'han donat el vot per a ser tu President no li agrada, o li exigeix coses per al ciutadà que li puguen aportar visibilitat de la seua gestió, perquè se li tira i llest. I tot això sempre amb la mateixa consigna treballar per el “Bé del ciutadà”.

Això mateix ha ocorregut al nostre ajuntament, sí, a Puçol . El pacte que s'ha establit entre el PP, que no l'equip de govern, i COMPROMÍS per a traure els pressupostos el mes de juliol, (que se solen aprovar abans de cap d'any de l'any anterior), porta la mateixa línia. Este pacte és solament per i per al “Bé del ciutadà”, de Puçol , bo, això diuen, però hi ha molt més darrere que callen dos partits que s'odien i critiquen a mort, però que si fa falta s'unixen, com unes certes espècies de carronyers en la vida salvatge, per a subsistir, o intentar almenys aconseguir els seus propòsits i interessos o ambicions particulars o personals. Per això el PP ha demostrat que és capaç de pactar amb qualsevol partit, de la ideologia que siga, i que solament ho fa per a treballar pel “Bé del ciutadà” de Puçol . El “Bé del ciutadà” està per damunt de qualsevol ideologia que es tinga. El principal és el “Bé del ciutadà”, un munt de pasta pel mig, el poder, i un sou durant un temps més.

Els ciutadans ho han de saber, han de preguntar, pensar i, traure les seues pròpies conclusions. Quan ells vagen a votar en les pròximes eleccions, el seu vot acabarà en el seu partit, però este, pel “Bé dels ciutadans”, podrà pactar amb qui, en la campanya, i fora d'ella, era i és el seu enemic polític. Com aquell que deia que no dormiria tranquil si pactara amb el seu oponent, o el mateix que deia que el podria dir 1.000 vegades, que mai pactaria amb els enemics d'Espanya , però això només va ser durant la campanya, al final va pactar amb els dos. I encara més, de res val el que es diga en les campanyes, posteriorment es farà el que es crega convenient, sempre mirant el “Bé del ciutadà”.

Amb tot això poc més s'ha d'afegir. La política s'ha convertit en el que és, un sou per a uns i una plataforma de promocionar-se per a uns altres.

Fa unes setmanes, en el govern nacional, el President va fulminar al seu equip de confiança. Senyors com Ábalos i Redondo ja estan fora. Les causes, cadascun pense les que vulga, però estan fora. En el pacte municipal de Puçol , dins de l'equip de govern hi ha hagut un d'oïdor telefònic que només sentia globus sonda i un altre que s'ha assabentat per la premsa. En definitiva, mateixa manera d'actuar amb xicotets matisos.

Això és el que ens toca viure. Agafen forces que em tem que aquesta manera de fer política continuarà… pel “Bé del Ciutadà”.

En el pròxim article d'agost, comptarem l'esmena a la totalitat als pressupostos del 2021 que el grup VOX ha presentat i, que no es debatrà en el ple de juliol perquè tots els grups, de dreta i d'esquerra, van votar la seua inclusió en contra, per el “Bé dels ciutadans”.

Només queda Vox.

Una opinió de VOX.

25 Juliol 2021
FaceBook  Twitter  

Altres