Opinió de VOX del ple de juny : «Un ajuntament sense rumb i a la deriva»

Esta és l'opinió de VOX del ple del 28 de juny , titulada Un ajuntament sense rumb i a la deriva. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

L'ocorregut en l'últim ple té diferents lectures depenent de qui siga el costat que l'explique. Coneixeu este que diu que, si el conte de Caputxeta sempre el conta ella, el llop sempre serà el dolent? Perquè això, si els temes els expliquen el PP, sempre manipulant i amb mitges veritats tal com ho ha fet en les seues xarxes, resulta que són els salvadors de la pàtria presentant una moció comercial sobre els indults (que per cert Vox li va votar a favor), quan l'única cosa que fan és mirar pels seus rèdits electorals i poc o res de veritat per Espanya i, votant en contra d'una altra proposta, que casualment presentava VOX, per a crear un parc nou per a discapacitats amb problemes de sociabilitat i, aparells de diversió per a estes mateixes persones que sí que poden integrar-se amb altres xiquets en uns altres ja instal·lats, atrevint-se fins i tot el regidor José Mª Esteve a cridar-los, fins a dues vegades, «guetos». Un regidor que, si parlem de «guetos » i quiosquets, tindria molt a explicar, i que callar.

Però el curiós de tot, és que l'oposició del PSOE i Compromís sembla haver desaparegut en estos dos últims plens del panorama local, desaprofitant en esta etapa una ocasió única que podria fins a aconseguir canviar el destí de Puçol . Es nota que estan esperant a recollir les anous d'un PP perdut i desesperat en les seues pròpies mentides i lluites internes, en una fugida cap avant que no se si els portarà a mantindre's en el poder dos anys més amb la complaença de l'esquerra, o cap a l'eixida per la porta posterior.

Em tem que podria arribar fins a succeir el pitjor, i seria catastròfic. Una situació més que surrealista on sembla que l'única oposició de l'ajuntament haja de ser en estos moments VOX.

Ara sembla que part de, o tota, l'oposició vaja a recolzar al PP els pressupostos del 2021, que, per cert, ja estem a meitat de juliol i caldria fer la corresponent junta de portaveus, comissió i ple per a aprovar-se, no sé, no sé… El curiós és que, amb els seus socis, PURP i Cs, sembla que no compten si més no amb ells i l'alcaldessa els menyspree per enèsima vegada. Demostrant-se que no li importa els acords i utilitza a la gent només per al seu benefici i projecció personal d'alta volada perquè quan ho aconseguisca, si ho aconsegueix, deixe de costat a este ajuntament en un estat delicat.

VOX li va demanar en l'últim ple a l'alcaldessa que, si tan segura estava que estava fent-ho tan bé, davant els nostres dubtes, que se sotmetera a una moció de confiança de tota la corporació a veure el resultat. En este punt l'oposició també va mirar increïblement per a un altre costat. Els veïns jutjaran.

El que és clar, i ja s'explicarà amb més detall quan siga oportú, és que este ajuntament va sense rumb i a la deriva, amb una política conservacionista i electoralista que oculta la realitat d'un govern sense valor, que només pretén que passe esta legislatura al més prompte possible per a tornar a obtindre rèdits en la pròxima legislatura.

Per a això, la pròpia alcaldessa no ha res millor de fer que intentar menystindre i realitzar un cordó sanitari a les propostes de VOX perquè no adquirisca visibilitat, així com intentar boicotejar-ho en els plens, arribant fins i tot a menysprear-ho públicament citant de manera fòbica al propi regidor, dit per ella mateixa: com a « agonia».

Tot un exemple de saber estar i comportar-se d'una persona que en públic aparenta una cosa i en privat una altra, i a més assetja, i fins i tot li fa bullying en forma d'assetjament psicològic i continu que sotmet ella en persona, i alguns membres del seu equip, a algun dels seus companys de Govern, que, per cert, ja va agafar fa temps la baixa per depressió, i que fins i tot podria agafar-la de nou abans fins i tot de la publicació d'este article.

Només ens queda un PP, l'alcaldessa, més ben dit, que mentix i manipula en les juntes de portaveus i en els plens de manera contínua, que compromet i humilia a funcionaris, fins i tot en públic, i que gasta els diners de tots per a retirar després inversions per al poble amb la finalitat que no queden obres que haja proposat VOX…

Per a la resta, el somriure profident en la cara i fotitos amb el seu equip per tots costats, encara que siga sense guardar les mesures de seguretat sanitàries, per a donar una imatge distorsionada de la realitat. Tot un exemple de transparència .

No oblide este PP que, si tot va segons el que es preveu, es veurà obligat de nou a pactar amb VOX en la nova legislatura per a aconseguir que de nou governe el poble un equip de dretes, malgrat l'alcaldessa menysprear-nos en premsa i dir que s'asseuria amb tots menys amb nosaltres. Si ha de ser així, que siga perquè la il·lustríssima ja no represente als populars de Puçol , ja que ni estos, ni el poble, es mereixen a una persona egocèntrica que es creu imprescindible i el melic del món.

Una opinió de VOX.

09 Juliol 2021
FaceBook  Twitter  

Altres