L’Ajuntament visita Patatas Lázaro, líder en el seu sector

Dimecres passat, 19 de maig, Elena Camarero (regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica) i l'alcaldessa Paz Carceller van visitar les instal·lacions de l'empresa Patatas Lázaro, a més de realitzar una reunió molt productiva en la qual van intercanviar informació sobre els serveis de l'oficina d'ocupació i les inquietuds i els nous projectes empresarials.

 

En el seu sector, Patatas Lázaro és una de les empreses capdavanteres a Espanya en l'àmbit tecnològic i destaca pel seu compromís amb els agricultors i les seues iniciatives socials.

La visita s'emmarca dins del pla de reunions amb empreses de Puçol de cara a recollir les seues necessitats i explicar els serveis que oferix l'Ajuntament al teixit empresarial, sobretot en l'àmbit de la formació per a afavorir la creació d'ocupació local.

«Volem conèixer de primera mà les necessitats de les empreses locals, per a poder secundar-les des de l'ajuntament. Som conscients que, ara més si cap, necessiten el suport de la seua administració més pròxima», explica Elena Camarero. «Per este motiu els ajudem a l'hora de cobrir llocs de treball a través de l'agència de col·locació municipal, en altres casos ajustem els cursos de formació que oferim per a aconseguir una major ocupabilitat segons les necessitats de les empreses. Per tot això és important visitar les empreses i posar-nos cara, així la comunicació resulta molt més fàcil».

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

fotos face 182-visita-patatas-lazaro-4

 

21 Maig 2021
FaceBook  Twitter  

Altres