En vacances, la brigada municipal posa a punt els col·legis públics

En els períodes de vacances escolars (nadal, pasqua i estiu), la Brigada Municipal d'Obres i Serveis aprofita l'absència de l'alumnat per a fer tasques de manteniment en els col·legis públics de Puçol. Encara que les grans actuacions solen realitzar-se a l'estiu, per disposar de més temps, també a l'abril hi ha tasques com a noves tanques, reparacions i fins i tot revisió de goteres o instal·lacions de reg.

«Moltes d'estes tasques les fan els conserges dels centres escolars, però hi ha algunes que necessiten més personal o eines específiques i aleshores acudim amb la brigada, aprofitant que hi ha vacances, per a reparar els detalls pendents en els col·legis públics», apunta Alejandro Montesinos, coordinador de la brigada.

Encara que els xicotets detalls que es van corregint dia a dia a vegades passen desapercebuts, hi ha uns altres que salten a la vista, com la instal·lació de 25 metres de tanca de simple torsió que separa els patis dels col·legis públics Luis Vives i Jaume I.

Quatre persones han treballat durant el matí del 6 d'abril per a substituir el tram de tanca en mal estat, encara que les tasques en el col·legi Luis Vives també inclouen este període vacacional el canvi dels suports en alguns bancs, soldadures en diferents instal·lacions i la reparació d'una fugida en la xarxa de reg dels jardins del centre.

Paral·lelament, en les vacances de pasqua també està previst reparar les goteres en el col·legi públic Bisbe Hervàs.

«Mantindre els col·legis públics de la població en el millor estat possible és una tasca que assumim des de l'Ajuntament des de fa molts anys», explica el regidor d'Educació, José Mª Esteve. «Al mateix temps, també utilitzem les instal·lacions dels centres per a algunes activitats obertes als veïns, com Concilia la Pasqua, un servei per a conciliar la vida laboral i familiar que fins al 9 d'abril acull a 82 xiquets i xiquetes amb activitats lúdiques i formatives, mentre els seus pares treballen».

Informa i fotos: Sabín

fotos face119-brigada-repara-valla-6

06 abril 2021
FaceBook  Twitter  

Altres