Opinió de Vox del ple del 22 de febrer: «Només queda VOX i l'etern i inútil odi de l'esquerra»

Esta és l'opinió de VOX del ple de febrer, titulada Només queda VOX i l'etern i inútil odi de l'esquerra. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El PSOE de Puçol va votar en el ple de febrer en contra de condemnar els atacs que va patir un partit polític durant la passada campanya electoral de Catalunya. I no importa que fora VOX, demà podria ser qualsevol altra formació política en qualsevol altra regió espanyola, ja que eixos fets són una deshonra per a la nostra democràcia i llibertat d'expressió, eixa que tant reclamen últimament molts polítics i els terroristes de carrer de Catalunya, encoratjats des del propi govern progressista.

Però la hipocresia del PSPV de Puçol, de votar en contra de la llibertat democràtica en període d'eleccions, no passarà desapercebuda per als veïns de la localitat que ja estan cansats d'este PSOE que ha venut Espanya als separatistes, independentistes, proetarres i comunistes, només per tindre el poder, mantindre'l i saquejar tot el que puga.

I així ha sigut des que en 1979 el PSOE va complir els seus cent anys d'història, l'eslògan era «100 anys d'honradesa», i tres anys més tard van obtindre la seua primera majoria absoluta. Des d'aleshores, hi ha quatre casos que sobreïxen especialment, amb l'últim dels Eres, i la xifra que —presumiblement— hauria sigut robada, sostreta o desapareguda dels fons públics gestionats per este partit ascendiria a més de 20.000 milions d'euros. Sense contar el que van fer en els primers 100 anys, que podria ascendir a altres 20.000 milions més.

Per això hi ha una dita que resa que tot no val en política, senyors socialistes, i menys quan tenen de president a un senyor que passarà a la història, entre altres coses, perquè ens va mentir una i mil vegades dient-nos que no dormiria tranquil amb Podemos en el Govern o que ens podria repetir cent o mil vegades que mai pactaria amb Bildu. El resultat final ja el coneixem i el patim diàriament, és un mentider patològic. També passarà a l'hemeroteca este govern com el que no va voler prendre mesures de seguretat pandèmica quan la COVID tocava a la porta del nostre país per no anul·lar el 8M, a pesar que VOX li ho demanava contínuament.

Per això, de nou el passat 22 de febrer es va tornar a veure a Puçol l'odi que eixia d'aquella antiga esquerra «casposa» (aquella paraula malament intencionada que va dir el Sr. Ábalos als taurins), eixe odi que jo creia enterrat ja per esta generació de persones adultes i amb família. Però no, de nou van traure la seua vena més radical, supose que —complint ordres— demostrant al poble que no volen oblidar el passat dels nostres avis, que volen continuar sembrant vents, amb el risc que amb el temps recullen tempestats. Sembla ser que necessiten traure a relluir una època que no era nostra, que els nostres majors, els d'un bàndol i de l'altre, ja van deixar clar que no volien repetir.

Ja n'hi ha prou d'amenaces, de recordar morts als carrers, en les places, en les cunetes, o en les parets dels cementeris. Ja n'hi ha prou d'esglésies cremades, bombes i exilis, ja n'hi ha prou d'odis. Tots vam perdre a algú. Jo mateix, al meu avi, assassinat vilment davant de la seua dona i quatre xiquets pels anomenats rojos. Però no els odie, vaig desenterrar eixe sentiment de mi fa ja molt de temps.

Només sé que o avancem cap a la pau democràtica, o el dolor el pagarà el poble. Però això sembla que no ho volen, fa l'efecte que els va més la crispació, i em costa de creure, però després de coses com les de l'últim ple, em desconcerta.

Jo, durant la meua etapa de neòfit de la política, votava a esquerra perquè presumia que defensava al poble i al treballador, però amb el temps, quan la meua vida, la meua llibertat, la meua família i els meus havers van perillar per culpa d'una Llei inconstitucional redactada i aprovada pels socialistes, em vaig adonar que no, que l'esquerra (no tots) odia per odiar perquè el porten en els seus gens i estatuts des de fa centenars d'anys, que somien amb la república que no existix i no els importa la societat, que només els supera l'egoisme i el fan de manera gratuïta i llibertària, creient-se fins i tot que estan en possessió de la veritat, encara que siga mentint com fa el seu president, i creen més dolor i es venen a qualsevol ideologia amb l'única fi de mantindre's en el poder.

I ho dic des de la perspectiva que no em considere polític ni tinc de moment cap ambició en això, sinó com un ciutadà que aporta les seues ganes de treballar gratis per a canviar i millorar coses pel bé de la gent del seu poble, encara que siga a costa de partir-me la cara tots els mesos per defensar causes perdudes. I quan no estiga jo, s'haurà sembrat la llavor perquè sorgisquen uns altres més preparats que continuaren amb esta reivindicació del benestar comú de tots.

Sabut és que el socialisme/comunisme ha causat en la història de la humanitat més de 100 milions de morts, la desolació de milions de persones i la ruïna d'una gran quantitat de països que porten dècades sense alçar cap a causa de les polítiques que imposen, que són les que ací volgueren introduir, però confie que en les pròximes eleccions la gent reaccione i aprenga a votar pel bé dels espanyols i d'este país.

El que s'ha dit, l'esquerra no canvia i mobilitza a les seues hordes contra tot aquell que s'atrevix a dir-los les coses a la cara, o contra qui arriba per a desplaçar-los de la seua caduca ideologia fracassada.

I podran dir el que els isca per la boca de VOX , o de mi, però ho repetisc una vegada més: ni Vox és d'extrema dreta, ni és ultradreta, ni fatxa, ni feixista, ni masclista, ni racista, ni homòfob, ni el partit de les pistoles, etc. VOX és necessari en estos moments i així ho estan reflectint les urnes últimament: ho van fer a Andalusia, a Catalunya, en tota Espanya i ací mateix, a Puçol, amb més de 1.800 vots en les últimes generals.

Per això, els espanyols estan cansats de tantes mentides, de tanta manipulació, de tanta rentada de cervell en els mitjans de premsa subvencionats pel Govern, perquè saben que només queda VOX, i VOX ha arribat per a quedar-se. I ho sap la ultraesquerra, l'extrema esquerra, els separatistes, els progres i qui no desitja ser constitucionalista.

Per cert, l'altra esquerra de Puçol, la pancatalanista Compromís, es va abstindre en esta moció i va mesclar de nou els ous amb caragols en una posició que deixava clar que no saben on estan ni per on tirar, mostrant una mediocritat que deixa evidència de la seua falta de posició, ja que tiren la pedra i amaguen la mà en una estratègia covarda.

Continuen utilitzant l'odi com a eina contra VOX perquè els va traure de tota possibilitat de governar al poble. Que no desesperen, l'esperança és l'últim que es perd. Però així només demostren una mesquinesa només superada per la sordidesa dels seus companys de bancada.

Així que, remetent-me a les proves contrastades, només em queda demanar-los, senyors regidors socialistes, que dimitisquen. Però com segurament no saben el que és eixa paraula, els recorde que el seu soci comunista deia que dimitir no era un nom rus.

Tinc la sort que no odie, que perdone, però no oblide. Que el meu únic referent futur en la vida és criar al meu fill, cuidar les meues plantes i donar de menjar a les gallines.

Una opinió de VOX.

24 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  

Altres