Article de Vox del mes de desembre: «Vox vos desitja bon Nadal»

Este és l'article de Vox de desembre, titulat Vox vos desitja bon Nadal. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Des de l'equip de Vox Puçol vos desitgem bon Nadal en aquests temps regirats on, justament en este article, és millor no parlar dels temes que ens indignen i creguen preocupació.

Este ha sigut un any estrany, que desitgem que passe ja d'una vegada i que vinga prompte el 2021, amb l'esperança en tots els sentits, on puguem de nou trobar-nos amb molta gent, amics i familiars als quals fa molt temps que no els veiem, on localitzem el sentit de la vida i la nostra raó d'existir.

Desig de debò que sentiu l'esperit nadalenc dins de vosaltres i passeu estos dies entranyables reunits amb els éssers estimats que trieu, dins de totes les noves normalitats que ens marquen contínuament.

Este Nadal han de servir perquè el món sencer repose la seua ment i es prepare per a veure la llum del pròxim any, viure el que ens oferisca la sort de poder despertar-nos cada matí i, que tot això passe com un mal somni.

Gaudim del millor regal i el major desig d'este nadal, que puguem continuar vius nosaltres i els nostres, gaudint el vertader Nadal en serenitat, que rebes gestos sincers i afectuosos que aparten del teu cor el materialisme, la indiferència, l'odi cap a qui pensa diferent de tu, i sense colors ni distincions de cap mena que et facen sentir diferent del teu proïsme, encara que pense diferent, perquè davant Déu tots som iguals.

Bones festes.

Una opinió de Vox

24 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres