Article de Compromís del mes de desembre: «El silenci de l’alcaldessa en la segona onada de la Covid»

Este és l'article de Compromís de desembre, titulat El silenci de l'alcaldessa en la segona onada de la Covid. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Després de 9 mesos des que es va iniciar esta pandèmia i de totes les mesures que es van posar en marxa a nivell local, autonòmic i estatal i que es pot fer una valoració, en Compromís per Puçol tenim la sensació que l’Alcaldessa de Puçol ens ha estat passant en raons.

Al principi, no vam dubtar i ens vam posar al seu servei, perquè el sentit de la responsabilitat ha d’anar aparellat amb la lleialtat institucional, com no podia ser d’altra manera. Però en este estiu quan la situació s’estabilitza i quedem en que convocaria una Junta de Portaveus per a abordar les conseqüències d’esta crisi, i per a aportar propostes que reduisquen l’impacte en el sector productiu local, començà a donar-nos llargues i fins a hui encara estem esperant eixa Junta de Portaveus.

I ara, hui, és com si tot ens haguera esclatat en la cara. Si l’alcaldessa troba normal, que els partits de l’oposició, que també som corporació, i ens ha triat el poble com a ells, ens enterem per la premsa de que Puçol està en un nivell molt preaocupant i que encapçala el ranquing de contagis, amb 4 ciutats més, doncs el que pensem és que ens ha estat passant en raons.

A Compromís per Puçol ens agradaria saber si qualsevol dels dos partits que estem en l’oposició haguerem tingut l’alcaldia, com haguera enfocat ella este assumpte. Perqué només veient com estan actuant en el seu partit en Madrid, ja ens podem fer una idea. Entre els despropòsits de la presidenta madrilenya, Sra. Ayuso i clavar-li la por en el cos a la gent, hi ha un terme mig a l’hora d’informar a la ciutadania.

Almenys la Sra. Bonig, en els primers mesos de pandèmia, va tindre un comportament exemplar com líder de l’oposició. Ella ho va dir, lleialtat no és submissió. I clar que li tenim lleialtat a la institució que l’alcaldessa representa. Ella és la màxima representant, però això no vol dir que ens tínguen que agradar totes les seues actuacions, ni molt menys que hagem de callar. Com en esta situació tan preocupant en la qual ella no ha deixat marge absolutament per a res.

Pensem que el seu ego, està a l’altura del nivell tan preocupant de contagis en el que està el nostre poble. Ella sempre parla en primera persona del singular. Sempre jo, jo, jo. De fet les notícies les comunica des d’un perfil personal, com si tot el poble la seguira, no des del perfil oficial de l’És Puçol.

Volem recordar-li que a totes i tots els membres de la corporació ens uneix una mateixa cosa. A tots ens ha triat el poble de Puçol. A tots. Però ella és la màxima representant, per tant és la màxima responsable. Per a lo bo i per a lo roin.

Tot aço li ho ferem saber en el ple del passat dia 30 de novembre. L’alcaldessa va reaccionar com sol fer, a la defensiva i de males maneres.

Esperem que recapacite, faça autocrítica i decidisca si vol anar a soles o anem tots els partits junts. Per que per desgràcia esta situació només ha fet que començar. I açò va de salvar vides. No de salvar la imatge.

P. D.- Als dos dies del ple ens envià dos whatssaps als portaveus informant-nos del tancament dels parcs infantils, i de la contractació de personal per a realitzar treballs de desinfecció. I res més.

Una opinió de Compromís per Puçol

15 Desembre 2020
FaceBook  Twitter  

Altres