Article del PSOE del mes de juny: «La reconstrucció»

Este és l'article del PSOE de juny, titulat La reconstrucció. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Pandèmia, confinament, virus, màscara, desescalada... estos i molts altres termes ens són ara més familiars que mai, des del 14 de març hem viscut una sèrie d'esdeveniments que marcaran les nostres vides a mitjà i llarg termini, una situació que ha tret el millor de la humanitat: la SOLIDARITAT ha sigut la clau.

Una clau que en política es constata amb el consens de les forces polítiques per a tirar avant tants plans com siguen necessaris per a ajudar als nostres veïns i veïnes; és el moment de demostrar la utilitat de la política, ara o mai la vida política es lliga a la vida de totes i tots, un futur esperançador depèn del fet que sapiem mirar junts cap a un horitzó de possibilitats a totes i tots.

En això estem els socialistes, hem treballat una sèrie de mesures que hem volgut aportar a l'actual equip de Govern amb la finalitat de poder construir una eixida justa, social i esperançadora per a tot el municipi.

Però, no cal dir-ho, davant ens topem amb tot un ple que, amb la seua majoria absoluta, més la incondicional ajuda de Compromís per Puçol, van decidir rebutjar que fora el ple de l'ajuntament qui abordara i aprovara un pacte per la reconstrucció sota el jou que «jo soc l'alcaldessa i el que proposeu és competència meua». Però, així i tot, seguim avant, retirant la proposta i reestructurant les mesures que presentem perquè fora el conjunt del ple qui treballara en les mesures. Això sí, els autònoms i les minses ajudes per a este col·lectiu és cosa del PP, que cadascun jutge.

La veritat és que la política, allunyant-se dels més necessaris desitjos de ser una eina útil, a Puçol s'ha convertit «de sobte» a veure què puc traure, i volent allunyar-nos d'esta faula electoralista, ens hem cenyit a fer costat a l'equip de Govern durant l'estat d'alarma a pesar que l'alcaldessa només s'ha comunicat amb nosaltres via WhatsApp.

I, per molt que ens acuse de no haver-nos posat en contacte amb ella, d'ella és l'obligació, perquè li ho recordarem, que qui governa és ella, llevat que amb els suports que té, siguen suficients. Al final serà veritat allò que es diu en les files del PP que l'alcaldia la tenen gràcies Compromís.

No obstant això, nosaltres continuarem treballant pel benestar general, deixarem de costat els infames atacs i Puçol serà la nostra prioritat. Ací us deixem l'enllaç perquè pugueu llambregar el document que presentem al Govern de Puçol el passat 18 de maig.

https://psoepucol.es/reconstruint-pucol/

Una opinió del PSOE

30 Juny 2020
FaceBook  Twitter  

Altres