Article de Purp del mes de maig: «Civisme i convivència»

Este és l'article de maig de Purp, titulat Civisme i convivència. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

La pandèmia ens ha obligat al confinament per a preservar la nostra salut. Ha reduït el nostre marc de convivència al domicili familiar i al radi d'un quilòmetre en els nostres passejos.

La proximitat dels nostres veïns ens fa sentir menys aïllats malgrat la distància de seguretat i l'emmascarament amb el qual ens costa reconéixer-nos.

Les mirades mostren inquietud i inseguretat en les nostres relacions: no veiem els somriures, no hi ha encaixades, besos o abraçades.

Mancant la família, comptem amb els veïns, amb els quals podem compartir carrers i zones per als vianants sense estar subjectes a franges horàries. Un assoliment del Partit de les Urbanitzacions que, lluitant pels interessos dels veïns, va aconseguir s'autoritzara l'exempció.

Parlem de civisme pel comportament ordenat i responsable dels veïns, complint els seus deures de ciutadà dins de la comunitat.

Portem dos mesos d'intensa convivència i coexistència pacífica i harmoniosa a les Urbanitzacions.

Civisme i convivència necessaris per al control de l'epidèmia, que hem de continuar mostrant en les successives fases del Pla per a la Transició cap a una Nova Normalitat, aprovat pel Consell de Ministres.

Volem superar les fases amb control, perquè necessitem tornar a estar amb familiars i amics i que la societat recupere la seua normalitat, imprescindible perquè treballadors i empresaris aconseguisquen la recuperació econòmica que Espanya necessita.

Una opinió de Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

04 Juny 2020
FaceBook  Twitter  

Altres