Puçol rep 37.734 euros de la Generalitat per a reforçar les ajudes a les famílies més vulnerables

El 7 d'abril, el Decret 43/2020 del Consell aprovava la concessió d'ajudes d'emergència per part de la Generalitat Valenciana a diferents poblacions. En el cas de l'Ajuntament de Puçol, es tracta d'una subvenció directa de 37.734 euros que van destinats a potenciar les polítiques socials, l'atenció a les persones i fer front a l'impacte del Covid-19 en les famílies més vulnerables.

En cada població, són els professionals dels equips d'atenció primària de l'Àrea de Benestar Social els qui han de determinar com es distribuïx eixa quantitat, sempre prioritzant l'atenció bàsica i especialment l'alimentació en el cas dels menors d'edat.

«Des de Benestar Social ja hem posat en marxa un sistema de vals per a alimentació, que estem entregant periòdicament a les famílies més vulnerables», explica el regidor José M. Esteve. «A causa del coronavirus, tanta Càritas com l'Ajuntament hem acordat substituir el lliurament d'aliments, roba i productes d'higiene, que realitzàvem fins ara, per este sistema de vals per a gastar en botigues de la població, la qual cosa evita la presència de voluntaris i treballadors municipals, però mantenim les prestacions bàsiques de serveis socials».

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual

22 abril 2020
FaceBook  Twitter  

Altres