Article de Purp del mes de març: «Coronavirus»

Aquest és l'article de Purp de març, titulat Coronavirus. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Hui l'opinió del Partit de les Urbanitzacions, vivint una crisi sanitària sense precedents generada pel Covid-19, que està provocant tant de dolor i sofriment, no pot ser una altra que AGRAÏMENT.

Agraïment al poble espanyol que, una vegada més, està sabent donar resposta valenta a un enemic que trenca la nostra convivència i l'estat del benestar que gaudim i volem mantindre per als nostres fills.

Orgullosos de tots els que componen el sector Sanitari, de les nostres Forces Armades, dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat i de tots quants continuen exposant-se diàriament per a garantir el nostre subministrament i la nostra vida.

Les urbanitzacions de Puçol continuen prestant als seus veïns, amb els mitjans personals i materials del cas, els serveis de Seguretat, Administració, Neteja, Jardineria i Manteniment, amb l'única excepció que les oficines estan tancades al públic presencialment, amb atenció telefònica o correu electrònic.

S'estan fent treballs de desinfecció amb hipoclorit sòdic en zones de contenidors, bústies i parades de Bus. Es manté una estreta col·laboració amb els Cossos i Forces de Seguretat per al cumplimenet del que s'estableix en el Reial decret, respecte al confinament de les persones en els seus domicilis i per a atendre a tots aquells veïns que requerisquen qualsevol assistència per raó de la situació excepcional que vivim.

Tots els sacrificis realitzats, inclòs el confinament i la restricció de llibertat, ens portaran a la victòria i ens farà més fortes si adoptem les mesures necessàries per a protegir-nos de futures amenaces.

La unitat aconseguida per a enfrontar-nos al virus, haurà de romandre després del triomf, per a ser capaços llavors, d'iniciar una altra batalla, la de la recuperació econòmica.

Esta és la nostra petició a tots els grups polítics: que siguen capaços d'aconseguir la unitat d'acció que ens faça més fortes i orgullosos de formar part del POBLE ESPANYOL.

Una opinió de Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

01 abril 2020
FaceBook  Twitter  

Altres