Article de VOX del mes de març: «#YoMeQuedoEnCasa #JuntosVenceremos»

Este és l'article de Vox de març#YoMeQuedoEnCasa #JuntosVenceremos.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Després dels esdeveniments que estem vivint a tot el món en la lluita contra el coronavirus, i com a conseqüència també a Puçol, des de la representació del grup polític de Vox Puçol desitgem la millor de les sorts als habitants de la localitat i reconeixem públicament el gran esforç dels sectors directament implicats en la lluita, especialment els sanitaris, mèdics, protecció Civil, Policia local i Guàrdia Civil; així com les parts implicades directament del govern corporatiu, dirigit en primera persona per l'alcaldessa i recolzada per tots els regidors sense excepció.

Volem també reconéixer el gran esforç dels veïns que estan reclosos a les seues cases fins que això passe, i demanem aguant i responsabilitat perquè ningú ignore les normes, ja que serà sancionat pel bé de la resta de la població.

Travessem uns dies difícils tots i és moment que la societat s'unisca i acostem el muscle per a aconseguir que aquesta situació dure el menys possible. I per a això només hem de fer dues coses:

—QUEDAR-NOS A CASA

—Seguir les indicacions sanitàries i governamentals.

Si arribaren les males notícies d'infeccions en el nostre municipi, preguem la màxima unitat i responsabilitat per a evitar per tots els mitjans que el virus es propague, atenent cada ciutadà les mesures d'aïllament i precaució que marca el protocol de seguretat, avisant a qualsevol dels telèfons a la disposició de tots perquè els atenguen immediatament. Els responsables els indicaran el protocol a seguir.

Des del meu grup, i sense cap afany de protagonisme, ens adherim a un minut de silenci pels espanyols morts pel coronavirus fins a la data de hui.

Una opinió de VOX Puçol

24 Març 2020
FaceBook  Twitter  

Altres