Article de Compromís del mes de gener: «Feminisme i gestió contra sectarisme i corrupció»

Este és l'article de Compromís de gener, titulat Feminisme i gestió contra sectarisme i corrupció. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

FEMINISME. Compromís per Puçol és el que presenta cada any la moció a favor dels drets igualitaris de les dones, com també les mocions del 25N, o la dels drets de les persones LGTBI+. Els altres grups polítics s’adhereixen i expedient cobert.

La sensibilitat i la firme convicció per un poble més igualitari impulsa a Compromís a continuar treballant per no ser més però menys tampoc. És per això que vos animem a participar activament en les activitats programades per a la Setmana de la Dona.

GESTIÓ. A pesar dels anys de corrupció de Partido Popular, el Govern del Botànic treballa de valent i ha revertit la situació avançant el reconeixement de les subvencions, repercutint en que l’Estabilitat Pressupostària del nostre ajuntament es complisca amb escreix i sorprenga propis i estranys.

SECTARISME. En els huit mesos que portem de legislatura, en Compromís per Puçol ens hem donat conte del què ha patit la dreta d’este poble: Partido Popular y adyacentes, léase AVA-ASAJA, que no tenen prou categoría per a convidar a tota la Corporació Municipal a un acte d’homenatge a un exmembre del Consell Agrari. Perquè tots els partits polítics, ens agraden més o menys, representem el poble de Puçol que ens ha votat, i les entitats i associacions ens han de convidar a nosaltres com nosaltres hem de comptar amb ells per a tot quan estem en l’equip de govern. Però ací pareix que esta relació funciona només en una direcció i en una part de l’arc ideològic. I qui tinga una opinió en contra, té este periòdic, que supose que l’alcaldessa brindarà, perquè expressen la seua opinió.

CORRUPCIÓ. El nostre poble no ix als diaris des que governa la dreta extrema i de l’extrema dreta en l’Ajuntament de Puçol. Per contra sí que ix dia sí i dia tambè la desfilada de personatges del PP, com Eduardo Zaplana i Juan Cotino, als quals la UCO (Unidad Central Operativa, i òrgan central del servei de Policia Judicial de la Guàrdia Civil), els ha acusat a ells i al PP també, d’actuar i operar com una banda criminal al llarg de 20 anys, segons la portada dels diaris del passat dia 15 de Febrer.

Com s’atreveix el PP de Puçol a donar-nos classes d’ètica i de bon govern si no han sigut capaços d’agafar els lladres del seu partit al llarg de vint anys?

Esta és la crua realitat que tenim al poble de Puçol.

Una opinió de Compromís per Puçol

 

27 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres