Article del Partit Popular del mes de gener: «Nou any… continuem avançant»

Este és l'article del Partit Popular de gener, titulat Nou any… continuem avançant. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Comencem l'any amb pressupostos aprovats. Amb els projectes clars i sobretot amb moltes ganes de continuar treballant i aportant coses positives per a Puçol.

Estos primers mesos de govern no han sigut fàcils, ja que ens trobem una situació de deixadesa absoluta en àrees importantíssimes i en les quals era vital la bona gestió per al correcte funcionament dels serveis municipals.

Hem hagut de prendre decisions, no sempre agradables, per a revertir situacions heretades de l'anterior equip de govern.

Qüestions tan importants com les adjudicacions de les cafeteries del poliesportiu i del camp de futbol ja són una realitat i en breu estaran funcionant novament després de mesos i fins i tot anys tancades.

Així mateix, està en marxa l'obra en les pistes esportives del poliesportiu amb la finalitat d'instal·lar una coberta en una i millorar el paviment de l'altra.

També en marxa l'obra de l'Aula Blava en l'Espai Voramar, que ens permetrà dur a terme activitats per a escolars i visitants a la platja.

Els projectes i cursos impartits des de l'àrea d'ocupació i benestar social s'incrementaran durant este any; un exemple d'això ha sigut la posada en funcionament de nou de l'Aula de Respir per a famílies i malalts, servei que va ser eliminat durant la passada legislatura i que reiniciem fa uns mesos.

En breu començaran les obres d'urbanització del carrer Federica Montseny i en un parell de setmanes s'inaugurarà el nou pont, que millorarà els accessos per la ronda i alleujarà el trànsit del Caminàs.

Intentem mantindre'ls informats de totes les iniciatives i projectes municipals i estem oberts a escoltar suggeriments i propostes que redunden en benefici de tots.

Quan un equip de treball funciona, es nota; no perdem el temps en disputes inútils, prevalent l'interés dels nostres veïns per damunt d'interessos partidistes i particulars.

SEGUIM!

Una opinió del Partit Popular

27 Gener 2020
FaceBook  Twitter  

Altres