Article de Vox del mes de gener: «Per un Puçol i un país amb futur»

Este és l'article de Vox de gener, titulat Per un Puçol i un país amb futur. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Espere molt d'este Govern quadripartit, sempre que els que controlen les àrees més importants del mateix aconseguisquen crear un efectiu pla d'ocupació, de riquesa, d'industrialització, turístic, pròsper i modernista, entre altres finalitats, i sempre en benefici del poble.

Em consta que fan el seu treball amb tenacitat, en això no tinc dubte, i espere l'efectivitat a curt i mitjà termini. Esta és la filosofia d'un governant de la denominada dreta. Jo, des de la meua posició, actuaré amb coherència perquè tot això es puga engendrar sense desatendre la filosofia i els 100 punts de VOX, per a això ens han votat quasi un 18% de la població.

El que em dona desconfiança, i a vegades fins a angúnia, és el recent Govern nacional que només promet progressisme i ens parla contínuament d'alarma mediambiental, emergència climàtica, animalismebonisme, emergència feminista…, i ens acusa contínuament els demòcrates i constitucionalistes de feixistes o extrema dreta, entre altres coses.

Això és el que em fa fins a por quan els escolte en la seua salsa. Quan veiem tots els espanyols que els vertaders extremistes, feixistes, comunistes, bolivarians, proetarres, separatistes, independentistes, antiespanyols…, són ells, els que han conformat este règim d'administració i els que han secundat d'una manera o una altra l'actual Govern que ens ha tocat.

Han passat unes eleccions prometent unes coses i soltant bilis per les seues boques els uns contra els altres, i ara van i s'ajunten en una abraçada que fa por, molta por. Haurien d'analitzar les seues conductes, ja que mostren clares definicions psicòtiques de mentiders empedreïts i àvids de poder per a, alguns separar Espanya i uns altres per a controlar a la resta… amb els diners de tots, clar.

El progressisme ranci que prometen no té res a veure amb un progrés futur, més aviat amb una regressió als temps del caciquisme i la vida boja. La prova està en l'elenc de ministres i càrrecs públics a dit que han col·locat, comunistes, bolivarians, antimonàrquics i altres "lindeces" que no puc publicar, encara que siguen demostrables, perquè em censurarien la meua llibertat d'expressió, segurament. Prometen tanta riquesa i repartiment dels diners públics que com no tinguen un as en la mànega, esgotaran les arques de l'estat en un plisplas.

El que de debò em motiva, des de la meua posició, és que els simpatitzants de Vox no tenen por de dir i fer les coses amb honestedat, veritat i sense trencar res. I mentre quede gent neta i justícia sense manipulació, este poble, i este país, per ells, i per tot el poble restant —i no importa que no ens hagen votat: molts ho faran en les pròximes eleccions—, continuaré defensant la VEU des de qualsevol estrada que puga representar.

VISCA ESPANYA! VISCA EL REI!

Una opinió de Vox

27 Gener 2020
FaceBook  Twitter  

Altres