Article del PURP del mes d'octubre: «Participació ciutadana»

Este és l'article del PURP d'octubre, titulat Participació ciutadana. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Puçol sempre ha sigut un poble obert. Moltes persones de diferents parts d'Espanya i de fora d'ella han triat esta bella població per a viure. Les Urbanitzacions són un clar exemple d'això.

Però han sigut els seus polítics els que han enfrontat als veïns de les urbanitzacions amb la resta de la població, amb la fal·làcia de les subvencions municipals que suposaven una càrrega per al municipi.

No hi ha més que llegir l'article d'opinió del PSPV-PSOE, en Notícies de Puçol, del passat mes de setembre, i s'entén que «continuen erre que erre» buscant l'enfrontament i sense considerar als residents a les urbanitzacions com a veïns de Puçol. Les reivindicacions del Partit de les Urbanitzacions de Puçol (PURP) són per a millorar la qualitat de vida dels veïns de Puçol i no «per a uns pocs en contra d'uns molts».

Les urbanitzacions Alfinach i Los Monasterios han sigut tractades injustament, per l'obstinació dels seus responsables municipals, considerant-les com a nuclis aïllats de població, «gent rica» bona per a contribuir però deliberadament relegada en la prestació dels serveis públics i en les inversions municipals bàsiques.

Ha sigut necessari un ardu treball, realitzat de forma altruista per veïns de les urbanitzacions, exemple de participació ciutadana, que han sabut crear espais d'organització, disposició i gestió de recursos, involucrant-se en l'elaboració, planificació i presa de decisions, per a millorar la qualitat de vida, impulsar la solidaritat entre els veïns i evitar qualsevol tipus de discriminació per raó de residència en l'un o l'altre lloc del municipi.

Un llarg camí de treball, col·laboració amb els organismes públics i de participació activa en la vida política, que permeta la integració total de les urbanitzacions en el municipi i la igualtat de tracte dels seus governants.

Cada vegada més municipis espanyols s'adonen del valor que té la participació ciutadana a l'hora de dissenyar polítiques i serveis públics que s'ajusten millor a les necessitats dels seus habitants.

Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, se senten ara, més a prop i units a Puçol que mai.

 

Una opinió del PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

Este és l'article del PURP d'octubre, titulat Participació ciutadana. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes. Puçol sempre ha sigut un poble obert. Moltes persones de diferents parts d'Espanya i de fora d'ella han triat esta bella població per a viure. Les Urbanitzacions són un clar exemple d'això.Però han sigut els seus polítics els que han enfrontat als veïns de les urbanitzacions amb la resta de la població, amb la fal·làcia de les subvencions municipals que suposaven una càrrega per al municipi.No hi ha més que llegir l'article d'opinió del PSPV-PSOE, en Notícies de Puçol, del passat mes de setembre, i s'entén que «continuen erre que erre» buscant l'enfrontament i sense considerar als residents a les urbanitzacions com a veïns de Puçol. Les reivindicacions del Partit de les Urbanitzacions de Puçol (PURP) són per a millorar la qualitat de vida dels veïns de Puçol i no «per a uns pocs en contra d'uns molts».Les urbanitzacions Alfinach i Los Monasterios han sigut tractades injustament, per l'obstinació dels seus responsables municipals, considerant-les com a nuclis aïllats de població, «gent rica» bona per a contribuir però deliberadament relegada en la prestació dels serveis públics i en les inversions municipals bàsiques.Ha sigut necessari un ardu treball, realitzat de forma altruista per veïns de les urbanitzacions, exemple de participació ciutadana, que han sabut crear espais d'organització, disposició i gestió de recursos, involucrant-se en l'elaboració, planificació i presa de decisions, per a millorar la qualitat de vida, impulsar la solidaritat entre els veïns i evitar qualsevol tipus de discriminació per raó de residència en l'un o l'altre lloc del municipi.Un llarg camí de treball, col·laboració amb els organismes públics i de participació activa en la vida política, que permeta la integració total de les urbanitzacions en el municipi i la igualtat de tracte dels seus governants.Cada vegada més municipis espanyols s'adonen del valor que té la participació ciutadana a l'hora de dissenyar polítiques i serveis públics que s'ajusten millor a les necessitats dels seus habitants. Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, se senten ara, més a prop i units a Puçol que mai. Una opinió del PURP (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

31 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres