Article de Vox del mes d'octubre: «Per Puçol, per Espanya»

Este és l'article del Vox d'octubre, titulat Per Puçol, per Espanya. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Entenc que este subministrador de notícies és per a informar sobre qüestions locals que, encara que de vegades, s'isca del seu terme municipal, sempre s'espera tornen de nou al nucli de la població.

El 10N tornarem a votar en unes eleccions generals que no són per a res normals, on l'independentisme i la possibilitat de voler fraccionar Espanya està enfrontant, de nou, a espanyols contra espanyols, on els governs que s'autodefineixen progressistes estan mostrant la seua incapacitat d'acords i governar i els seus radicalismes extrems sense compassió, i el que és pitjor, sense «tapar-se» una mica, quedant en evidència davant els ciutadans i deixant als que ells denominen amb l'insult de «extrema dreta» com angelets després dels seus desafortunats moviments.

Tot això, unit a l'adoctrinament que intenten imposar-nos des de Generalitat Valenciana a través de partits i institucions disfressades de xaiets, davant el que gent com el partit que represente amb orgull a Puçol, no desistirem de l'obstinació d'anul·lar com a la població desperte de la música intoxicada d'estes flautistes de Hamelin.

En el municipi, el fantasma de la pujada d'impostos, a causa de mala intenció de l'administració política anterior, mal gestionant i regalant de vegades «els diners públics que no són de ningú», ha sobrevolat durant l'últim mes sobre els despatxos, però gràcies a la labor eficaç del Govern actual al complet, s'ha pogut allunyar, com a mínim enguany.

Però serà molt possible que en el pròxim exercici s'haja d'assumir una recàrrega de certs tributs per a compensar el nivell ingressos-despesa patrimonial de Puçol per a mantindre els serveis que la ciutadania ha tingut fins ara. Per a això, totes les regidories s'estrenyeran en 2020 el cinturó per a mantindre el benestar de tots, ajornant inversions necessàries que no tindran més remei que esperar.

Els impostos importants de la localitat porten sis anys sense renovar-se, i els anteriors governs d'esquerra —que van ser de nou incapaços de posar-se d'acord, com a bons estrategs progressistes— no els van pujar quan sí que van tindre l'oportunitat, amb l'única finalitat de delmar les arques municipals abans de les eleccions i soltar-los la creïlla calenta al «següent», sabent de sobres que existia la gran possibilitat que el poble no els renovara el seu mandat. I açò ho va fer bé, els ha enviat a tots a la banqueta de pensar, i a alguns al vestuari.

Esta descompensació d'haver-deure fa que cada any les despeses pugen més, però es mantenen durant anys els mateixos ingressos, al final es mengen tota la guardiola, excepte que sorgisca una cosa positiva i imprevist.

En fi, el 10N, Espanya parlarà, cadascú votarà a qui crega més oportú, però espere que, pel bé d'estE país, de les nostres famílies i fills, mediten bé el seu vot… Que quina papereta tenen!

Una opinió de Vox.

30 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres