Article del Partit Popular del mes de setembre: «En bona hora…»

Este és l'article del Partit Popular de setembre, titulat En bona hora... Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

És curiós observar com el partit que fins fa tan sols quatre mesos ocupava el govern municipal (Partit Socialista) i que va dur a terme una nefasta gestió durant quatre anys, pretenga que els que en estos moments formem l'equip de govern realitzem en pocs mesos el que ells no van aconseguir en anys.

La situació de deixadesa que ja comptàvem quan estàvem en l'oposició ha sigut molt pitjor del que es preveu i el bloqueig que ens hem trobat en departaments vitals per al bon funcionament de l'administració local arriba a exasperar.

Potser és més clar si ho expliquem amb exemples.

Les concessions dels bars del camp de futbol i del poliesportiu: el primer tancat des de fa anys i el del poli amb un contracte que sabien que finalitzava i que no s'anava a prorrogar. Cap gestió sobre este tema, la qual cosa suposa que la cafeteria romandrà tancada uns mesos; de moment, perquè els esportistes que acudisquen allí tinguen almenys beguda, hem instal·lat una màquina de «vending» en el pavelló.

El conveni amb la SAT La Marjal: caducat des de desembre de 2018; no van ser capaços d'asseure's a renovar-ho en sis mesos. Ja resolts alguns serrells, se signarà en els pròxims dies.

Els vehicles municipals: els utilitzen la brigada, els notificadors i la policia, i ens estan costant un import bastant major del qual pagaríem si tinguérem un contracte de rènting; li ho vam dir la passada legislatura, però com estaven en altres coses, l'eficàcia en la gestió era el que menys els importava.

El PRI del solar de Cointra: sense novetats després de quatre anys; en tres mesos ens hem reunit tant amb els propietaris com amb l'empresa que ha de redactar el projecte i fins i tot amb possibles compradors i interessats en este solar.

Hem rebut a moltes persones que s'han queixat d'escrits sense contestar durant mesos, queixes que no han rebut resposta, ni en un sentit ni en un altre.

I el més greu, per necessari, és que no van ser capaços d'aprovar un pressupost, ni tan sols de presentar-lo, la qual cosa ha suposat una dificultat afegida a la nostra gestió; no és fàcil treballar amb un pressupost prorrogat, en el qual algunes partides ja havien patit modificacions pressupostàries importants, minvant així la nostra capacitat de reacció.

Nosaltres ja estem treballant intensivament amb la finalitat de començar l'any 2020 amb el pressupost aprovat, en el qual tindrem en compte la participació ciutadana, que enguany ha batut rècords quant a la presentació de propostes.

I si això no fora bastant, ara, des de l'oposició, tracten de dificultar el treball, fins i tot en cosa tan nímies com la negativa a rebre els saludes (notificacions per a acudir a actes) per WhatsApp, un mitjà que és més àgil i que tots utilitzem en la nostra vida diària.

Com déiem a l'inici... en bona hora mànigues verds!

Una opinió del Partit Popular

0000-logo-partido-popular-0

11 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres