Article de Purp del mes de setembre: «Sense parany ni cartó»

Este és l'article de Purp de setembre, titulat Sense parany ni cartó. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El Partit de les Urbanitzacions de Puçol (PURP) es va presentar a les eleccions amb l'objectiu d'obtindre representació municipal i els veïns de les urbanitzacions van donar el seu suport al seu candidat José María Babé, resultant vencedor indiscutible en el seu col·legi electoral.

Els resultats electorals no solament van donar un regidor, sinó la possibilitat de ser clau per a la formació del futur govern municipal.

Es van concertar reunions amb tots els partits polítics que van obtindre representació i a tots se'ls va fer arribar les mateixes propostes: les que figuraven en el programa electoral de PURP.

Total transparència en les negociacions, on les propostes plantejades van ser assumides per tots els partits polítics sense excepció.

Valorades les diferents opcions, va anar amb el partit guanyador de les eleccions, el Partit Popular de Puçol, únic que oferia garanties d'un govern estable, amb qui es va aconseguir un pacte de legislatura que recull les reivindicacions, que en grans apartats són les següents:

1. Carril cicle-per als vianants
2. Pla de voreres i accessibilitat
3. Asfaltat integral de vials
4. Enllumenat públic
5. Millora horari bus i enllaç amb el metre
6. Rebaixa en l'impost sobre plusvàlues i estudi del de béns immobles
7. Municipalització de residus verds
8. Major presència de la policia local
9. Ocultació de contenidors
10. Instal·lació d'aparells cardiovasculars en passejos

Este és l'acord aconseguit amb el PP, que per a contrarietat dels partits de l'oposició, PSPV-PSOE i Compromís, s'ha realitzat amb total transparència, és públic i sense parany ni cartó.

Una opinió de Purp (Partit de les Urbanitzacions de Puçol)

000-purp

10 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres