Article de Vox del mes de setembre: «Vox no serà políticament correcte»

Este és l'article de Vox de setembre, titulat Vox no serà políticament correcte. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Vox és un partit polític nou, i en molts casos novençà, en les experiències de les institucions, però amb una actitud i una convicció que suplirà totes les manques com a ens situem en la trama estructural dels organismes públics, en la qual ens estem trobant en alguns casos amb «embossos» de dubtosa ètica o legalitat per a poder realitzar les labors que ens han encomanat els nostres votants.

No són negatives a donar-nos el que sol·licitem, però sí traves a l'hora de voler gestionar qualsevol mena d'informació que, per la qual cosa anem veient en la premsa en diferents punts d'Espanya, consideren que «no és políticament correcte, o no és convenient remoure'l, o millor deixar-lo com està, o per a quin ficar-se amb això».

I Vox no va acceptar aqueixa manera de politiqueig.

Vox no serà políticament correcte amb els seus aliats ni amb els seus opositors. Vox ha arribat a les institucions perquè la població està farta de la política buida i sense il·lusió per als espanyols. Vox ha arribat per a quedar-se i canviar la forma actual de politiquear entre butaques i bastidors.

Vox no li deu res a ningú, si potser al contrari. En moltes institucions, Vox ha sigut decisiu per a cedir el govern a altres forces vinculades a la denominada dreta, que d'una altra forma no estarien governant ara. Vox no ha arribat per a conformar-se amb una butaca i passar quatre anys intentant acontentar a tots i ficar-se en el sistema per a viure d'això. Vox està ací per a canviar les coses, caiga qui caiga. I el que no estiga ací per això, millor que marxe.

En el cas de Puçol, on de moment tot està correcte dins de l'ordre establit, la població m'ha col·locat en el consistori per a defensar dins de la demarcació municipal els 100 punts de Vox, sent la seua màxima la defensa territorial de l'estat espanyol, la nostra bandera, la llibertat i igualtat de totes les persones siga com siga el seu sexe, i sobretot la defensa a ultrança de la constitució. El fet que governe la secció taurina és degut a la petició expressa i amb la finalitat d'aportar el màxim de la meua experiència en benefici, en primer lloc del poble, i després a escala general de la Comunitat si els sembla als responsables adequat. Però el poble no m'ha posat a l'ajuntament per a portar només els assumptes taurins, sinó per a implantar el màxim de resolucions dels coneguts 100 punts. Per això, si hem de ser en algun moment políticament incorrectes, ho serem.

Això del fals afegitó de l'«extrema dreta» li ho deixem als de les «derechitas» covardes que temen per la seua poltrona, i als progressistes de les extremes esquerres tòxiques que veuen perillar els seus privilegis adquirits en barres de bars de dubtosa respectabilitat.

Vox ha arribat per a dir les coses clares com les està expressant en el Congrés, mirant-li als ulls als líders de tots els partits, alguns dels quals acatxen la mirada perquè no podem ingerir les veritats dels arguments. Això és Vox, i el pròxim 10-N tornarà a rugir amb més força encara si cap.

Una opinió de Vox a Puçol

000-vox

08 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres