Article del Partit Popular del mes d'agost: «Setembre, temps de festa»

Este és l'article de setembre del Partit Popular, titulat Setembre, temps de festa. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Fa a penes dos mesos i mig que el Partit Popular va arribar al Govern municipal; en estos mesos hem intentat atendre les prioritats del moment, que eren moltes, ja que la temporada de platja començava i les festes de setembre estaven molt a prop.
No ens trobem una situació massa positiva, perquè els retards en temes de gestió municipal eren importants. Massa assumptes aparcats, que calia reprendre de manera immediata. Això, sense tindre en compte la reducció del personal municipal a causa de les vacances o altres situacions imprevistes.

La falta de gestió durant estos últims anys ha sigut tan evident que no hem tingut respir; hem centrat en dos mesos moltes coses, i unes altres les hem hagut de resoldre a mesura que s'anaven produint.

Ens hem proposat portar una gestió el més eficient possible, atenent tant els xicotets problemes dels nostres veïns com els grans temes embossats durant la legislatura passada.

Anirem explicant en la mesura que siga possible el que fem i com ho fem, perquè la transparència ha de deixar de ser una utopia i passar a ser una realitat.
Però, com déiem al principi, les nostres festes patronals i populars estan a punt de començar i volem aprofitar este espai per a valorar el treball que els festers de la Mare de Déu al Peu de la Creu realitzen durant tot l'any, amb esforç i il·lusió, i els felicitem per això.

Els d'enguany han tingut a més que treballar amb dos governs municipals, i des del PP els agraïm la disponibilitat i la proximitat que ens han demostrat sempre.
Volem donar les gràcies als treballadors de l'Ajuntament que, malgrat les dificultats amb les quals ens hem trobat, han acostat el muscle més enllà de les seues obligacions perquè estes festes isquen tan bé com siga possible.

I per descomptat, desitjar a tots els nostres veïns que passen unes excel·lents festes, que isquen a gaudir de tots els actes i que la concòrdia i el bon rotllo siga el que predomine als nostres carrers.


BONES FESTES A TOTS.


Una opinió del
Partit Popular

27 Agost 2019
FaceBook  Twitter  

Altres