Article de Ciudadanos del mes de juny: “Cinc projectes de futur”

Este és l'article de Ciudadanos de juny, titulat Cinc projectes de futur. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Bon dia, ciutadans i ciutadanes de Puçol.

En esta nova legislatura hem aconseguit arribar a un acord amb el Partit Popular per a entrar en l'equip de Govern de Puçol. Ocuparem una de les regidories més importants de l'Ajuntament, Hisenda, i una altra no menys important per la quantitat de treball a realitzar i a millorar, que és Mercats.

A més, hem signat diversos punts programàtics que hauran de complir-se abans que acabe la legislatura i els relatem a continuació:

Presentar un projecte de restauració i tancament del barranc Pascual davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Dissenyar un nou Pla General.

Implantar els escacs com a assignatura (extraescolar) a les aules dels col·legis de Puçol.

Carril bici des de les urbanitzacions fins al nucli urbà.

Rehabilitar el barri antic, amb la compra de la Casa Social i la conversió en zona de vianants d'algunes zones, sempre d'acord amb els veïns.

Creiem que Puçol necessita moltes més propostes que milloren la seua qualitat de vida, però, si estos cinc punts s'acaben complint, haurem millorat molt la qualitat de vida del ciutadà.

A més d'estos punts, ja hem mantingut la nostra primera reunió amb la persona que ocuparà la Regidoria d'Urbanisme, per a tractar la manera d'actuar en estos i altres projectes que els hem proposat, com el tancament del barranc Pascual (si la Confederació Hidrogràfica aprova el projecte serà tancat a l'altura de la carretera); el Pla General; un estudi que volem es realitze sobre el soterrament de les vies —que demostrarà que hui, amb les noves tecnologies en la construcció, es poden soterrar les vies amb un cost semblant al de construir un viaducte absurd que dividiria la nostra població i que convencerà al Ministeri de Foment de la idoneïtat del soterrament, per la qual cosa hem d'estar preparats.

També la conversió en zona de vianants del barri antic que permeta que només els veïns puguen entrar en ell. I la possibilitat de col·laborar amb actors privats que puguen construir un pàrquing en els soterranis del solar de Cointra, la qual cosa esplaiaria a la nostra població de places d'aparcament.

Així mateix, esperem anar reunint-nos amb totes les àrees de treball, per a anar presentant-los els nostres projectes que creiem són molt interessants i que anirem desgranant en este periòdic.

Una opinió de Ciudadanos

04 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  

Altres