Article de Pavalur del mes de febrer: «Ja ens toca, senyora alcaldessa?»

Este és l'article de Pavalur de febrer, titulat Ja ens toca, senyora alcaldessa? Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Com és de sobres conegut, les nostres urbanitzacions tenen les voreres i vials en un estat lamentable, res comparable al qual tenen les de la resta del municipi, la qual cosa representen un seriós perill per als vianants i els més de 3.000 vehicles diaris que circulen per ells.

En el ple municipal de 29 de gener de 2018, PAVALUR va presentar una esmena als pressupostos, sol·licitant destinar 118.000 € per a la reparació de 1.610 m2 de voreres públiques.

L'equip de Govern va retallar la inversió sol·licitada, però almenys van incloure en el pressupost municipal la quantitat de 77.000 € a aquest efecte. Però hui dia, tretze mesos després, les urbanitzacions continuen esperant «que els toque» el torn per a la reparació de les seues voreres.

Tan difícil és traure a licitació pública la reparació de voreres?

Quants mesos més haurem d'esperar?

Es pot entendre semblant ineptitud?

Les urbanitzacions estem patint una legislatura injusta, en la qual s'han danyat els interessos dels seus veïns, menystinguts pels seus governants.

Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions mostren la seua decepció i així li ho faran veure a aquests partits en les pròximes eleccions municipals.

Entén per què l'hem reprovada, senyora alcaldessa?

Una opinió de Pavalur

118-foto-pavalur-febrero

25 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  

Altres