Article de Pavalur del mes de gener: “Pavalur, el partit de les urbanitzacions”

Este és l'article de Pavalur de gener, titulat Pavalur, el partit de les urbanitzacions. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Comencem 2019, any d'eleccions municipals i per tant de promeses electorals.

Els partits polítics llancen els seus programes a la caça del vot, per a obtindre la representació que els permeta dur-los a terme.

La política és l'art del possible i per això fa falta aconseguir els regidors necessaris per a fer-ho realitat, o bé per a exigir que uns altres ho facen, perquè necessiten suports per a governar.

Els veïns de Puçol que viuen a les urbanitzacions, legislatura rere legislatura, s'han vist menystinguts pels seus governants, per als quals només existeixen per a recaptar impostos.

Veïns que, per viure fora del nucli urbà, els seus polítics els han enfrontats a la resta de la població, amb la fal·làcia de les subvencions municipals, que suposaven una càrrega per al municipi.

Mentides que van calar profund en la població i amb això van justificar l'abandó al qual han sotmés a les urbanitzacions en tots els plans d'inversions que s'han realitzat.

Ara com ara, les urbanitzacions tenen les pitjors voreres, carrers, senyals, mobiliari urbà i enllumenat de tot el municipi.

No s'atenen les necessitats específiques, com la recollida de residus verds i un adequat transport municipal.

Es queden aïllades del poble i de la platja, perquè no s'inclouen en els traçats i projectes del carril ciclopeatonal.

Tot això són exemples de l'abandó de tots els grups polítics, conscients que els resta vots qualsevol intenció de fer alguna cosa per les urbanitzacions.

Només en la legislatura que Pavalur va ser el partit decisiu per a formar govern, es van aconseguir inversions i actuacions en l'àrea geogràfica de les urbanitzacions, en contra de l'opinió pública manipulada pels seus polítics.

PAVALUR es va crear per i per a les urbanitzacions i, en enguany electoral, aconseguirem una major representació que permeta la integració total de les urbanitzacions en el municipi i la igualtat de tracte dels seus governants.

Una opinió de Pavalur

25 Gener 2019
FaceBook  Twitter  

Altres