Article d’Esquerra Unida del mes de febrer: «Les treballadores de Dulce Hola SL»

Este és l'article d’Esquerra Unida de febrer, titulat Les treballadores de Dulce Hola SL. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Les 14 treballadores afectades per l’ERO van signar l'acomiadament (mostrant la seua disconformitat) dilluns 5 de febrer de 2018. D’aquests catorze casos només dos eren correctes en forma. La resta mostraven errors com ara quantitats de la indemnització que no s’ajustava amb la realitat, fins i tot u tenia el nom de la treballadora equivocat.

A banda, l’empresa ha comès altres errors administratius i per tot açò hi ha companyes que actualment encara no han pogut demanar la prestació de l’atur. A tot això se l’ha de sumar que la direcció de l’empresa, òbviament, encara no ha pagat res: ni les 2,75 nòmines que es deuen i ni les indemnitzacions. Fa quatre mesos que no cobrem res.

Pel que fa a les companyes que no han estat afectades per l’ERO, encara estan en vaga, un mes i tres setmanes ja.

Des d'Esquerra Unida Puçol volem solidaritzar-nos i seguir donant veu a les treballadores de Dulce Hola, que segueixen barallant en defensa dels seus sous i drets laborals que l'empresa intenta vulnerar. Demanem que la gravíssima situació que per desgràcia segueixen patint s'acabe com més prompte millor.

És injust que la classe treballadora en aquest país seguim a la mercè d'empresaris sense escrúpols que juguen amb el nostre futur i les nostres famílies.

Una opinió d’Esquerra Unida

135-articulo-esquera-unida

02 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres