Article de Pavalur del mes de febrer: «Inversions en les urbanitzacions»

Este és l'article de Pavalur de febrer, titulat Inversions en les urbanitzacions. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Una de les màximes preferides pels mestres de la mentida és que una mentida mil vegades repetida... es transforma en veritat.

Doncs bé, esta és la màxima de polítics de Puçol, que tornen «tretze són tretze» amb la fal·làcia dels privilegis que tenen les urbanitzacions i les subvencions que reben de l'Ajuntament.

Assabenten-se per favor, i encara que no hi ha major sord que el que no vol sentir, s'ho tornem a repetir:

No! Mai han existit privilegis.

Va quedar meridianament clar en el dictamen delConsell Jurídic Consultiuamb data 28/07/2016 i així ho ha repetit PAVALUR fins a la sacietat, defenent el principi d'igualtat de tracte per a tots els veïns de la població: a l'Ajuntament li correspon la conservació i manteniment de totes les vies públiques i jardins del seu terme municipal. Mai hem reclamat «prebendes o regals» de les arques municipals, sinó la justa contribució a uns serveis que no presten i sí el fan en el nucli urbà.

És per això pel que la quantitat que en els pressupostos municipals es dedica a este fi no hi ha de ser interpretada com a inversions en les urbanitzacions, com ningú consideraria que estos treballs en el nucli urbà siguen una inversió.

PAVALUR va presentar una moció als pressupostos municipals per al 2018 i va ser aprovada en el ple, per a igualar l'estat de les voreres de les urbanitzacions a les de la resta del municipi. Un pas més, però seguim amb un dèficit d'inversions que haurà de ser corregit en futurs projectes.

L'objectiu és coadjuvar de manera significativa a aconseguir el lema de FITUR: «Puçol, entre mar i muntanya».

Una opinió de Pavalur

01 Març 2018
FaceBook  Twitter  

Altres