Article del PSOE del mes de gener: «Ja està bé!!»

Este és l'article del PSOE de gener, titulat Ja està bé!! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

No és habitual que des d'estes línies tinguem per costum parlar de certs temes que no tinguen a vore amb el poble de Puçol, és més, pensem els socialistes que este mitjà ens ha de servir sempre per a poder traslladar a tots els nostres veïns i veïnes quines són les nostres accions, quines són les nostres línies de treball i com les apliquem; però, donada la situació, hem de fer un alt i prestar atenció a una cosa que considerem un atemptat a la nostra democràcia i el nostre estat de benestar, a la nostra Comunitat i el nostre poble.

En estos dies, per fi, hem conegut el que els socialistes venim denunciant fa més de 10 anys, l'expresident del PP de la Comunitat Valenciana ja no pot amagar-se més; ara ja sabem que era el cape d'una de les trames més extenses de corrupció, robatori, extorsió, malversació, engany. I encobert per tota l'estructura del seu partit, el PP, que ha permés que la democràcia es prostituïsca fins eixe nivell. Però, no obstant això, per a això ja tenim a la justícia, que actuarà en conseqüència i posarà a cada u en el seu lloc.

El més paorós de tot açò és la gran cortina de fum en què el PP de la Comunitat Valenciana i els seus correligionaris han convertit la seua oposició, alçant les banderes de l'antivalencianisme, posant en un compromís a “els bous al carrer”, maltractant l'evolució de la nostra escola pública, erigint-se com a defensors de no sabem molt bé què, però permetent que el seu partit a Madrid tracte els valencians de la forma més miserable que saben, arribant a tal punt, que per a Mariano Rajoy no som ningú; i, el pitjor de tot, res.

Així doncs, servisquen estes línies com a reconeixement a la labor de tots els regidors i regidores del PP d'este i la resta d'ajuntaments; perquè, inclús no dubtant de la seua honestedat, estan sostenint unes sigles que ja no fan olor a corrupció, sinó que empesten a màfia i a frau polític. No estaria de més que es deixen d'oposicions absurdes, buscant fantasmes on no n'hi ha, i miren un poc cap a dins de les seues files; i, si tenen remei, que el posen, i si no, que li donen trellat a la seua vocació de servei públic i denuncien públicament que el seu partit polític ha d'abandonar totes les institucions; i així, entre tots, poder tornar la dignitat a la política.

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol

08 Febrer 2018
FaceBook  Twitter  

Altres