La brigada municipal arreplega la platja d'estiu

El mobiliari urbà de la platja de Puçol està sent desmuntat durant la segona quinzena de setembre per la brigada municipal d'obres, per a evitar que algun temporal arrase les passarel·les, papereres, ombrel·les, casetes de serveis, instal·lacions per a socorristes, llavapeus i resta de material de suport per als usuaris de la platja a l'estiu.

Cal buscar l'equilibri entre mantindre les instal·lacions municipals el màxim possible, mentres el temps acompanya, i retirar-ho abans que arribe un d'eixos temporals tan habituals a finals de setembre i durant el mes d'octubre”, apunta Xavier Alcácer, el regidor responsable de la platja.

Passades les festes populars i patronals, part de l'equip humà de la brigada municipal està combinant les seues tasques de manteniment i jardineria amb la retirada del mobiliari municipal de la platja, que s'arreplega en l'Espai Voramar fins a la pròxima primavera.

Afortunadament, enguany no hi ha hagut temporal en les platges de la costa llevantina fins estos moments, “encara que hem tingut un clima rar a mitjan d'agost, amb molt d'aire, i ara, al setembre, ha millorat el temps. En tot cas, assenyalar que en la nostra platja l'equip de salvament i socorrisme ha actuat en tot moment amb diligència i no ha calgut lamentar cap incident greu este estiu”, continua el regidor.

Al bon servei humà cal sumar els bons resultats obtinguts per les anàlisis de cara a mantindre els certificats de qualitat: les dades sobre l'aigua han sigut els millors des que Puçol té bandera Blava i, paral·lelament, este estiu no s'han detectat algues ni meduses, per la qual cosa Alcácer valora amb optimisme la pròxima temporada: “Continuarem treballant per a mantindre les certificacions i obtindre les tres banderes que actualment tenim en la nostra platja —Blau, Qualitur i Q de qualitat turística—, encara que som conscients que l'any que ve la normativa serà més exigent i haurem d'adaptar-nos per a mantindre una platja de bandera”.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

695-brigada-desmonta-playa-3

29 Setembre 2017
FaceBook  Twitter  

Altres