Article del PSOE del mes de maig: “Una vegada més, 100.000 €”

Este és l'article del PSOE de maig, titulat Una vegada més, 100.000 €. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ningú se sorprén ja quan el PP de Puçol o no, em dóna igual l'àmbit de què parlem, solta el seu continu discurs sobre la nova política que es va iniciar fa justament dos anys en el nostre poble, en la nostra comunitat i, per poc, en el nostre país, a qui li corresponga, que s'ho faça mirar… però no és el cas que ens afecta ara mateix.

El passat ple, l'equip de govern i més concretament la regidora d'Hisenda de l'Ajuntament, va ser interpel·lada i posada en dubte per la portaveu del PP pel que fa a la modificació del valor cadastral i quant als canvis en el tipus de gravamen en l'IBI, recolzant-se, com sempre ha fet des que està en l'oposició, en arguments no molt sòlids o potser, més prompte diríem demagògics, com aquell que “vam vindre a rescatar persones i no ho fem”.

Per tant miren vostés, la veritat de tot açò és que la contribució no variarà en res, ningú pagarà més, ni menys, anem, com fins ara, diferència substancial per al valor cadastral de les vivendes que continua baixant, algun benefici tindrà, no?

Però clar, ací ve quan al PP se li desmunta la pel·lícula, que ells insistixen en el fet que cal abaixar el tipus de gravamen de l'IBI, que és necessari (quan ells governaven pel que s'ha vist no ho era, en fi) i per què se'ls desmunta? Molt senzill, nosaltres els socialistes defenem els servicis municipals i que siguen de qualitat, defenem posar en marxa plans d'ajudes a la gent que els necessite, plans d'ocupació, millorar l'urbanisme del nostre poble, parcs, platges, volem unes festes d'acord amb el nostre municipi, i això, perquè la senyora portaveu del PP s'assabente, necessita finançament, igual ella coneix al mag POP però de moment ací es funciona així.

Així, i d'acord amb el que fins ara hem dit, es va a posar en marxa de nou la bossa d'ocupació social, que començarà a rodar el pròxim mes de juliol amb 5 treballadors fins als 44 anys, 5 més des dels 45 fins a l'edat de jubilació i altres 10 en les mateixes condicions d'octubre a desembre d'enguany, i per a això hem destinat 100.000 €.

Així que em pareix molt bé que el PP vullga construir un discurs que ells ho fan millor, però a diferència del que ells diuen, el que fan és improvisar segons els ve, el mateix els cau bé o mal, el mateix voten el que diuen que el que no diuen, ells són així, però parlar més, és perdre el temps.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

07 Juny 2017
FaceBook  Twitter  

Altres