Article d'Esquerra Unida del mes de gener: “Anem per feina”

Este és l'article d'Esquerra Unida de gener, titulat Anem per feina.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Es van acabar els nadals i tornem al treball en l'Ajuntament. Comencem un any nou amb la intenció de fer-ho millor que el passat, ganes no ens falten. També serà un any de compliment de compromisos adoptats uns anys arrere.
Comencem forts i des de la nostra regidoria estem encetant els camins escolars segurs, es tracta d'adaptar uns itineraris perquè tant els xiquets com els pares ens sentim segurs d'enviar als nostres fills al col·legi. Açò ens portarà cap a una mobilitat sostenible, segura i socialment integradora amb l'entorn i fomentar l'autonomia infantil amb aquest projecte.
El nostre diputat al Congrés Ricardo Sixto i el nostre regidor Juanjo Manzaneque es van reunir el passat 11 de gener amb l'alcalde de Puçol, dins de la campanya per a millorar els accessos de Puçol a les diferents infraestructures, com són la V-21 i l'A-7. Ens envolten i ens escanyen ja que no tenim els accessos necessaris per al nostre creixement, volem ser un poble de primera i açò sempre ho defensarem.
A nivell autonòmic, el nostre nou coordinador general d'Esquerra Unida del País Valencià es va reunir el passat 12 de gener amb Ximo Puig, dins de la ronda de contactes del president de la Generalitat amb representants polítics per a preparar la Conferència de Presidents Autonòmics. Durant aquesta reunió es va reiterar la necessitat d'exigir un finançament just per al País Valencià i va recordar els compromisos adquirits les passades eleccions per part de PSPV, Compromís i Podem de rebaixar el límit del 5% de la Llei Electoral.
I reprenent el nostre costum d'acabar amb frases cèlebres i relacionat amb els compromisos als quals ens referíem en el començament: "És el veí el que tria l'alcalde i és l'alcalde el que vol que siguen els veïns l'alcalde" (MR).
Volem acabar aquest article de gener de forma diferent a manera de xicotet homenatge al nostre company del col·lectiu d'Esquerra Unida de Puçol Joaquín Navarro, supervivent de la matança feixista del carrer Atocha de Madrid en 1977, per la seua contribució a la millora de les condicions de la classe treballadora d'aquest país i al derrocament de la dictadura franquista: el passat 13 de gener va participar en el reportatge en La Sexta Columna.
Salut i República.
Una opinió d'Esquerra Unida

02 Febrer 2017
FaceBook  Twitter  

Altres