Article del PSOE del mes de gener: “I anem segons el previst”

Este és l'article del PSOE de gener, titulat I anem segons el previst. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Aquest 2017 és l’equador de la legislatura d’un Equip de Govern que s’ha enfrontat a diversos graus de demagògia populista, a desqualificacions permanents sobre la nostra gestió i als reiterats atacs a una política d’esquerres que atempta contra valors neoliberals d’una dreta descomposta i sense rumb fixe.

El pacte de govern contemplava com a principals línies d’actuació treballar per a la gent, millorar Puçol i fer-lo un poble, si cap, un poc millor cada dia. I eixe ha sigut el nostre colze a colze amb els nostres socis de govern, que en tot moment han estat i estaran per complir un pacte que romandrà en els anals de la història d'aquest poble com a l’inici de la nova política, el bon enteniment entre diferents partits i, el que és més important, que deixant a un costat les sigles de cadascú dels integrants d’aquest govern, eixien guanyant les persones.

Fa dos anys, a penes es donava crèdit a que la nostra gestió fora capaç de portar endavant cap iniciativa, i ni més ni menys podem fer un resum tal que:

· Més d'1.500.000 euros d’inversions per al nostre poble.

· Reducció de l’atur en més de 300 persones.

· Posada en marxa del programa de gratuïtat de llibres en les escoles publiques.

· La dinamització del valencià.

· Programa de parcel·les i camps en constant neteja.

· Reordenació del trànsit.

· Programa de rehabilitació dels centres escolars.

· Regularització de relacions amb les urbanitzacions.

· Posada en marxa, per fi, d'un estudi de rehabilitació completa del nucli antic.

· Firma del conveni amb la SAT.

· Posada en marxa de diferents borses socials de treball.

· Augment en més de 200.000 euros al pressupost de Benestar Social.

· Nou programa de manteniment de plagues a la nostra població.

Aquesta és una breu descripció del que han estat les actuacions d'aquest Equip de Govern, en tan sols dos anys, i que no ho oblide ningú, es posible gràcies al bon enteniment entre els components, amb els nostres socis de govern on tot fluctua i funciona com cal sense perill de que tercers afecten a la seua gestió, perquè repetim, els socialistes pensem i fem nostres allò de que les persones del nostre poble simplement es mereixen un poble millor, on cada dia siga més fàcil viure a Puçol.

Gràcies als nostres socis de govern, gràcies al seu treball i a la seua forma d’entendre la política municipal, gràcies a tots i totes els veïns i veïnes del nostre poble per entendre que la gestió es una màquina de vegades un poc lenta, però que no para, ni pararà, ara ni mai, perquè el nostre compromís es reaferma en el pacte de 2015.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

02 Febrer 2017
FaceBook  Twitter  

Altres